* Γίδινο τυρί Τζουρμπάκης Πλούσια γεύση από το Ρέθυμνο. Παντοπωλείο Μεσογειακής Διατροφής, Σοφοκλέους 1, 210 3234.612 και σε άλλα παντοπωλεία
]*Γάλα και βούτυρο Βουβαλινό Από νεροβουβαλάκια που ζουν γύρω από τη λίμνη Κερκίνη. Υγιεινό και εύγευστο. Μπακάλικο Μανδραγόρας, Γούναρη 14, Πειραιά, 210 4172.961 και σε επιλεγμένα super & mini market και φούρνους
* Μαντί Χειροποίητα ραβιολάκια σερβιρισμένα με έξτρα κιμά και σάλτσα γιαουρτιού. Στο εστιατόριο Χειμώνας-Καλοκαίρι, Λ. Ποσειδώνος 93, Ζούμπερι, 22940 99704
* Παξιμαδάκια αμυγδάλου Ο φούρνος του Νύχταρη. Χειροποίητα ολόφρεσκα και μυρωδάτα παξιμάδια από το Ρέθυμνο. Στα ΑΒ και σε επιλεγμένα super market και παντοπωλεία. www.niktaris.gr
ΝΕΑ!
● Ο αρχιτέκτονας Ανδρέας Αγγελιδάκης διαμόρφωσε μέσα στη γκαλερί The Breeder έναν αλλιώτικο χώρο φαγητού με όνομα Breeder Feeder. Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή μαγειρεύουν οι Troo Food Liberation ένα μενού με κόνσεπτ «Το φαγητό ως θεραπεία», όπου τα πάντα είναι vegan και τα περισσότερα ωμά. Κρατήσεις στο 210 3317.527
● Άνοιξε πριν λίγες μέρες. Fuga, το εστιατόριο εντός του Μεγάρου Μουσικής με μεσογειακή κουζίνα και σεφ τον Pantaleo de Pinto.
● Ξανάνοιξε το Eclipse στο Κολωνάκι με ανανεωμένο team συνεργατών. Στα ονόματα των ιδιοκτητών η Ρούλα Κορομηλά, σεφ οι Γιάννης Μπαξεβάνης και Ηλίας Γώγος, κουζίνα μεσογειακή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.