- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
ATHENS VOICE Choice 2024 - Taste: Βραβεύουμε τα καλύτερα εστιατόρια της χρονιάς
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
ATHENS VOICE Choice 2024 - Taste: Η ATHENS VOICE βραβεύει τα εστιατόρια που ξεχώρισαν αυτή τη χρονιά
Η Αθήνα με τα εστιατόρια, τα wine bars, τις γαστροταβέρνες, το ακαταμάχητο street food της, την παραδοσιακή, τη σύγχρονη, την fusion και την εξωτική της κουζίνα, τα ζαχαροπλαστεία της, δεν σταμάτησε όλη τη χρονιά να μας ανοίγει την όρεξη. Βραβεύουμε τα καλύτερα!
ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ
Varoulko Seaside
- Σπονδή
- Soil
- C.T.C.
- Delta
- Nyn Esti
- Botrini’s
- Pelagos
- Sense
- GB Roof Garden
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Cookoovaya
- Βασίλαινας
- Raw bata
- Φίτα
- Aswtos
- Aleria
- Kuzina
- Ateno
- Iodio
- Jerar
GASTRO TAVERN
Manari
- Λινού Σουμπάσης & Σία
- Tsiftis
- Η Ταβέρνα των Φίλων
- Οικονόμου
- Pharaoh
- Άκρα
- Άμα Λάχει
- Σεϋχέλλες
- Η Φάμπρικα του Ευφρόσυνου
BAR RESTO
Αθηναϊκή Ταράτσα
- Birdman
- Nido
- Wild Poppies
- Balthazar
- Koumkan
- Rock n Roll
- Bagatelle Athens
- TGI Fridays
- Εφημερίδα ATH
WINE BAR RESTO
7 Μάρτυρες
- Gamay
- Materia Prima
- Heteroclito
- Paleo
- Kiki de Grece
- Oinoscent
- By the Glass
- Warehouse
- Psyche
ASIAN ETHNIC
Sushimou
- Nolan
- Nyx
- Matsuhisa
- Tanpopo
- Izakaya
- Tuk Tuk
- Ex Machina
- Sister
- Nikkei
STREET FOOD
Black Salami
- Focacceria Napul’ e
- Jackaroo
- Fuddy Daddy
- Κάψα
- Talking Breads
- Mailo’s
- Ortsag
- Po’ Boys
- Caprus
PASTRY SHOPS
Sweet Alchemy
- Antonis Selecos - Conceptual Desserts
- Madame Fraise
- Α λα Γκρεκ
- Koukouvaya
- Choureal
- Zuccherino
- Overoll
- Ourse
- Flaked
ΣΕΦ
Άρης Βεζενές (Manari, Vezene, Birdman)
- Αλέξανδρος Τσιοτίνης (CTC, Ortsag)
- Άνταμ Κοντοβάς (Rock n Roll, Ex Machina)
- Γεωργιάννα Χειλιαδάκη (Iodio, Yaboo)
- Αλέξανδρος Καρακατσάνης (Αθηναϊκή
- Ταράτσα, Proveleggios)
- Χριστόφορος Πέσκιας (Balthazar, Dopios, Κάψα)
- Χρόνης Δαμαλάς (Raw bata)
- Παναγιώτης Γιακαλής (Patio, The Margi Hotel)
- Θάνος Φέσκος (Delta, 4 Hands)
- Γιώργος Παπαζαχαρίας (Delta, 4 Hands)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.