Θεματα

Μην τρως τα στολίδια

Πρώτα τα κρεμάμε και μετά τα τρώμε

61232-134405.jpg
Τζένη Σταυροπούλου
ΤΕΥΧΟΣ Winter Guide 2015
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83839-187586.jpg

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων αρέσουν οι λιχουδιές και γι’ αυτό φέτος εγκαταστάθηκε στο Make my Cake στο Χαλάνδρι. Εκεί τα χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι τραγάνα μπισκότα, τα πακέτα δώρων σοκολατένια και τυλιγμένα με ζαχαρόπαστα και τα ξωτικά, οι βοηθοί του Αϊ-Βασίλη, δεν τυλίγουν δώρα αλλά τα ψήνουν...

Το Μake my Cake (mmc) δημιουργήθηκε από τρεις φίλες, την Αλίνα, τη Χρύσα και την Ιουλία. Από διαφορετικούς εργασιακούς χώρους η καθεμία, τους ένωσε η κοινή τους αγάπη για τη ζαχαροπλαστική και τη ζαχαροτεχνία. Θέλοντας να συνδυάσουν την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση με το νόστιμο και σπιτικό, ξεκίνησαν το 2012 να φτιάχνουν τούρτες από ζαχαρόπαστα για φίλους και γνωστούς αρχικά και σιγά-σιγά μπήκαν σε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο ζάχαρη και χρώματα όπου κάθε τούρτα είναι ένα ταξίδι φαντασίας.

image

Στο mmc φτιάχνουν ή σχεδιάζουν μαζί σας την τούρτα που έχετε ονειρευτεί για εσάς ή τους αγαπημένους σας. Αυτό άλλωστε που κάνει τα γλυκά τους ξεχωριστά είναι η μικρή ιστορία που έχουν να πουν στον αποδέκτη τους. Και κάτι πολύ σημαντικό στις μέρες μας, χρησιμοποιούν μόνο αγνά, αληθινά υλικά: αυθεντική σοκολάτα, βούτυρο αγελάδας, φρέσκα αυγά, ζάχαρη, φρούτα, όπως ακριβώς θα θέλαμε να κάναμε στο σπίτι μας για τα παιδιά μας. Μια πληροφορία για το χόμπι του αγαπημένου σας, ένα γεγονός, ένα παιδικό παιχνίδι ή απλώς μια ιδέα αποκτούν ξαφνικά σοκολατένια υπόσταση και ζαχαρένια επικάλυψη.

Έκτος από τις τούρτες με ζαχαρόπαστα, φτιάχνουν κατά παραγγελία cup cakes, mini cakes, πρωτότυπα cake pops, μπισκότα και πολλά άλλα κεράσματα. Παράλληλα ετοιμάζουν καθημερινά φρεσκοψημένα, λαχταριστά γλυκά. Ψήνουν μικρές ποσότητες για να είναι πάντα φρέσκα και αλλάζουν συχνά τον κατάλογο ώστε να βρίσκετε πάντα διαφορετικά πράγματα να δοκιμάσετε.

image

Γλυκά δώρα για γλυκές στιγμές. Το δρόμο άλλωστε τον δείχνουν τα ψίχουλα που αφήνει πίσω του το πνεύμα των Χριστουγέννων, που δοκιμάζει τα πάντα!

Make my Cake

Ηρακλείτου 114, Χαλάνδρι

210 8035863, 6974 508197

www.makemycake.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ