- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Το Spollati είναι ένα ωραίο all day café bar restaurant στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης. Στεγάζεται σε βιομηχανικό χώρο, σε ένα από τα νεοκλασικά της οδού Αιόλου και ετοιμάζει μια σειρά από πρωτότυπα after office concept events. Το πρώτο από αυτά γίνεται αυτή την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει μια αλλαγή ρόλων που δεν έχουμε ξανακούσει: Για πρώτη φορά, ένας ραδιοφωνικός παραγωγός και dj, αφήνει κάτω τα ακουστικά του και πιάνει την κουτάλα.
Ο Σπύρος Παγιατάκης, για ένα απόγευμα αναλαμβάνει την κουζίνα του Spollati και ετοιμάζει γεύσεις με ιταλική καταγωγή: ψητή σαλάτα caprese, crostini με κατσικίσιο τυρί και ricotta, ριζότο λεμόνι με προσούτο, νιόκι με κουκουνάρι, παρμεζάνα και ντιπ ντομάτας, φοντί nutella με φρούτα και μπισκότα. Τα πιάτα θα συνοδεύονται από εκλεκτά κρασιά του κτήματος Μουσσών, τα οποία μάλιστα μπορείτε να κερδίσετε, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό που οργανώνει το Spollati.
Θα τα καταφέρει ο dj στο ρόλο του μάγειρα;
Αιόλου 27Α, Μοναστηράκι, 215 5513004
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.