- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
CARDHU AMBER ROCK Το σκοτσέζικο malt, κομψό και αρωματικό, διατηρεί την άψογη ισορροπία και τις γλυκές γευστικές νότες
JOHNNIE WALKER GOLD LABEL RESERVE Πολυτελές blend, με κρεμώδη υφή και ισορροπημένο φρουτώδες και γλυκό αρωματικό προφίλ
ANGOSTURA Ρούμι 5 ετών, με αρώματα σοκολάτας, μπαχαρικών και βανίλιας, ιδανικό για κοκτέιλ
STOLICHNAYA Η περιορισμένης κυκλοφορίας Stoli Night Edition, με φιάλη και ετικέτα που ενεργοποιούνται όταν η βότκα φτάσει στην ιδανικά παγωμένη θερμοκρασία κατανάλωσης
BULLDOG Λονδρέζικο premium τζιν με εξαιρετικά απλή γεύση και εξωτικά βότανα
JAGERMEISTER Απολαύστε το παγωμένο, σκέτο, με πάγο ή σε κοκτέιλ
CHIVAS Συλλεκτική συσκευασία Chivas 12, made for Gentleman by Bremont
ABSOLUT VODKA Pop art συλλεκτική έκδοση Andy Warhol Edition
BEEFEATER Το λονδρέζικο τζιν, η αυθεντική συνταγή του οποίου παραμένει αναλλοίωτη από το 19ο αιώνα
JIM BEAM Με μια παράδοση που κρατάει πάνω από 200 χρόνια, το bourbon αυτό ωριμάζει για τουλάχιστον 4 χρόνια
MOET & CHANDON Εορταστική So Bubbly Bag, με μια φιάλη Moet & Chandon Brut Imperial και έξι χρυσές φυσαλίδες
SERKOVA Συλλεκτική φιάλη Street Art Series, με την υπογραφή καταξιωμένων Ελλήνων Street artists
CUTTY SHARK Το σκοτσέζικο ουίσκι, διατηρώντας ψηλά την ποιότητα του, μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι σε μοναδικούς urban κόσμους
JOHNNIE BLACK LABEL Ένα μοναδικό blend με απαλό, βαθύ και σύνθετο χαρακτήρα
CARDHU GOLD RESERVE Μεταξένιο, δροσερό και πλούσιο single malt whisky
BELVEDERE VODKA Βότκα με βελούδινη γεύση, απολαύστε την σκέτη, σε σφηνάκι, με πάγο ή σε κοκτέιλ
SPIRITUZ Με αυθεντικό ελληνικό ούζο και φυσικό χυμό γλυκολέμονου
ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Από φυσική απόσταξη με την εμπειρία δύο γενεών, εξαιρετικής ποιότητας, με πλούσια αρώματα και ελαφριά γεύση
METAXA 12 αστέρων, πίνεται ιδανικά σκέτο ή με ένα παγάκι
ΚΤΗΜΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Οι «Φρουροί της Μαντινείας» από την ποικιλία Μοσχοφίλερο της ορεινής Αρκαδίας, που ξεδιπλώνει αρώματα τριανταφύλλου και εσπεριδοειδών
VEUVE CLIQUOT Λευκή σαμπάνια με έντονα αρώματα λεμονιού και δυνατό άφρισμα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.