- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Όλο το θαύμα των γιορτών κινείται γύρω από το σπιτικό τραπέζι. Γαλοπούλες, πατατούλες, χοιρινό με σέλινο και δαμάσκηνα, μελομακάρονα -κουραμπιέδες, τούρτες και όλα τα συναφή που μας κάνουν να τρίβουμε τις ευχαριστημένες κοιλιές μας και να ξεκουμπώνουμε ακόμη ένα κουμπί στο παντελόνι.
Όλα τούτα όμως προϋποθέτουν ώρες στην κουζίνα, ψώνια και αγορές μέχρι τελευταία στιγμή, που τελικά σου τρώνε πολύ χρόνο από αυτό που πραγματικά είναι τα Χριστούγεννα: μια ακόμα ευκαιρία να περάσεις λίγο χρόνο παραπάνω με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.
Λοιπόν, μην σκας. Αν δεν θες να μαγειρέψεις, τότε σου έχουμε τη λύση.
Η Aria Fine Catering σου ετοιμάζει το δείπνο του ρεβεγιόν στο πι και φι, αφήνοντας τα δικά σου χέρια ελεύθερα (από τα γάντια φούρνου). Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το μενού…ή και όχι. Μπορείς να διαλέξεις το Cocktail & Buffet Party, με άψογα παρουσιασμένα ατομικά πιάτα και πλατό με finger food, το Christmas/ New Year’s Eve Celebration Box, που έρχεται σπίτι γεμάτο με φρεσκομαγειρεμένες νοστιμιές, το Christmas Finger Food Cocktail ή ακόμα σου στέλνει και τον…Private Chef at Home! Σε αυτήν την περίπτωση, ο σεφ της Aria Fine Catering, έρχεται στο σπίτι σου και τα κάνει όλα: συνθέτει μαζί σου το μενού, αγοράζει τα πιο εκλεκτά υλικά και μαγειρεύει στην κουζίνα σου (δεν απαιτείται ελάχιστος αριθμός καλεσμένων). Χριστουγεννιάτικη μαγεία…
Area Fine Catering, 210 9656388
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.