- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Γευσιγνωσία καφέ πού ξανακούστηκε; Κι όμως, μη σας κάνει εντύπωση αφού διοργανώνεται από έναν εντελώς πρωτότυπο καινούργιο χώρο. Το concept store Graffito της Σόλωνος και η KUDU Coffee Roasters στήνουν το πρώτο τους event με γευσιγνωσία καφέ και με στόχο να μας πείσουν ότι έχουν τον καλύτερο καφέ στο Κολωνάκι- τουλάχιστον...
Θα μας πείσει; Δεν το ξέρουμε, αλλά όποιος είναι λάτρης του (σωστού) καφέ μπορεί να περάσει την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου (16.00-20.00) από εκεί για να το μάθει. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι 7 διαφορετικοί specialty καφέδες espresso και φίλτρου ακούγονται πολύ δελεαστική πρόταση. Παρουσιάζουν, ψήνουν επί τόπου και απαντούν σε κάθε απορία οι baristas Θανάσης Νικόλης (πανελλήνιος πρωταθλητής barista 2013) και Κωνσταντίνος Περπινιάς (Barista Trainer).
Σόλωνος 34, 210 3608936
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.