- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Στην μεγάλη τάση της εποχής ανταποκρίνεται το Κτήμα Κυρ- Γιάννη με τη δημιουργία του «Kir-Yianni Wine Bar» στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ένα από τα κτήματα με τις πιο γνωστές ελληνικές ποικιλίες και ετικέτες συνεχίζει την πορεία του καινοτόμα και έξυπνα. Με ένα μπαρ όπου κρασιά και κάποια καλά επιλεγμένα πιάτα προσφέρουν μια γεύση Ελλάδας σε ντόπιους και ταξιδιώτες απ’ όλον τον κόσμο.
Το κτήμα Κυρ- Γιάννη ξεκινά το 1997, με αμπελώνες στη Νάουσα και το Αμύνταιο, δίνοντας έμφαση στις γηγενείς ποικιλίες και κυρίως στο Ξινόμαυρο. Η ομάδα του Κτήματος συνδυάζει από τη μία την παράδοση και την εξειδικευμένη γνώση στα κρασιά και δεν ξεχνά από την άλλη να είναι σύγχρονης αντίληψης και μπροστά από την εποχή της.
Κι εμείς; Ε, εμείς δεν χρειάζεται πια να ψάχνουμε σαν τρελοί για δώρα στο αεροδρόμιο. Μια βόλτα από το «Kir-Yianni Wine Bar» δίνει την ευκαιρία να χαζέψουμε τα μεγάλα κρασιά του Κτήματος, να πιούμε ένα τελευταίο ποτήρι καλό κρασί αλλά και να βρούμε κρασιά για τους φίλους μας. Όσο για τους ξένους ταξιδιώτες, φθάνοντας, θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν κάτι από Ελλάδα, αλλά και επιστρέφοντας να πάρουν μαζί τους ένα κομμάτι από αυτήν. Με αφετηρία το αεροδρόμιο, το ελληνικό κρασί ταξιδεύει…
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.