16 στέκια από το πρωί έως το βράδυ δίπλα μας

Fixers Coffee: Μας φτιάχνει τη μέρα!

Τέλειος καφές και φρέσκα, χειροποίητα γλυκά

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Fixers Coffe makers & bakers
Fixers Coffe makers & bakers
Fixers Coffe makers & bakers
Fixers Coffe makers & bakers
Fixers Coffe makers & bakers

Fixers Coffee: το στέκι στο Παγκράτι που ομορφαίνει το πρωινό σου

Από νωρίς το πρωί, η πλατεία Παγκρατίου πλημμυρίζει με το πλούσιο άρωμα του φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ, που ετοιμάζει για σένα με μαεστρία η ομάδα του Fixers. Ο Χρήστος, ο Αρτέμης, ο Τάσος, ο Γιώργος, η Μαρία και ο Παύλος φροντίζουν να σου προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία και να ομορφύνουν το πρωινό σου. Mε espresso blend από 100% Arabica κόκκους και από τρεις επιλεγμένες περιοχές της Βραζιλίας, μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου take away ή και dine in σε ένα φωτεινό και cozy χώρο που κυριαρχούν τα γήινα χρώματα.

Στο πατάρι λειτουργεί και το παρασκευαστήριο, εκεί που κάθε πρωί οι pastry chefs ζυμώνουν και ψήνουν ολόφρεσκα, χειροποίητα γλυκά και αλμυρά σνακς. Από τους καθρέφτες στην κορυφή, μπορείς να παρατηρείς τη δράση του παρασκευαστηρίου στο πατάρι. Συνόδευσε τον καφέ σου επιλέγοντας ένα από τα λαχταριστά rolls φτιαγμένα με χειροποίητη ζύμη brioche ή ένα λαχταριστό σάντουιτς με τα χειροποίητα ψωμιά των Fixers. Must try τα αφράτα Layer Cakes με διάφορες γεμίσεις, cookies και τα Financier σε διάφορες γεύσεις.

Νωρίς το βράδυ, τη θέση του καφέ παίρνει ένα εκλεκτό winelist με κρασιά ελληνικού αμπελώνα, μπίρες, ποτά, απεριτίφ, με συνοδεία street food αλλά και healthy επιλογών από τα expert brands The Smashers & Κatsika Bostanic Gourmet.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ