16 στέκια από το πρωί έως το βράδυ δίπλα μας

Mam to Mam: Φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό καθημερινά

O σεφ Αλέξανδρος Γαϊτατζής ετοιμάζει κάθε μέρα 4-5 σπιτικά φαγητά, νόστιμα και υγιεινά, ανανεώνοντας το μενού κάθε 15 ημέρες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mam to Mam
Mam to Mam
Mam to Mam

Mam to Mam: Σπιτικά πιάτα ημέρας με ολόφρεσκα υλικά

Είναι πρωί, πηγαίνεις στη δουλειά, στο δρόμο σκέφτεσαι ότι το απόγευμα θα πρέπει να βιαστείς, να περάσεις από το σούπερ μάρκετ, να μαγειρέψεις κάτι να φας. Τελικά, δεν προλαβαίνεις και καταλήγεις σε κάποια εύκολη, αλλά δυστυχώς ούτε υγιεινή και πολλές φορές ούτε νόστιμη, λύση. Σου θυμίζει κάτι; Την απάντηση σε τέτοια καθημερινά προβλήματα όλων μας δίνει το Mam to Mam, με φρεσκομαγειρεμένο καθημερινά μαμαδίστικο φαγητό!

Με φρέσκα λαχανικά εποχής, ελληνικά κρέατα, γαλακτοκομικά από μικρές φάρμες και ψάρια από τις ελληνικές θάλασσες, ο ταλαντούχος σεφ, Αλέξανδρος Γαϊτατζής, ετοιμάζει κάθε μέρα 4-5 σπιτικά φαγητά, νόστιμα και υγιεινά, ανανεώνοντας το μενού κάθε 15 ημέρες. Ό,τι τραβάει η όρεξή σου, σίγουρα θα το βρεις στο Mam to Mam. Μελιτζάνες παπουτσάκια ή μήπως μπιφτέκια κοτόπουλου στο φούρνο με λαχανικά; Καλά χυλωμένα ρεβίθια, κάτι σε λαδερό, ίσως ένα παστίτσιο ή γεμιστά; Πώς σου φαίνεται μια μερίδα χταποδάκι κοκκινιστό με ρύζι ή χορταστικά μπριζολάκια σχάρας με πατάτες φούρνου; Μέσα σε όλα αυτά βάλε και μια διαφορετική πίτα καθημερινά, τις καλές τιμές και… το «πρόβλημα» του φαγητού έλαβε τέλος με τον πιο νόστιμο τρόπο! Μάλιστα, το Mam to Mam όλα αυτά τα ωραία μπορεί να στα μαγειρέψει και για οποιαδήποτε προσωπική σου περίσταση, όπως ένα παιδικό πάρτι! Κάθε μέρα 12.00 με 18.00 και delivery μέσω e-Food και Wolt.

Extra tip: Καθώς το μενού ανανεώνεται συχνά, το Mam to Mam σου δίνει τη δυνατότητα, μέσω μιας ειδικής φόρμας παραγγελίας, να προτείνεις το δικό σου αγαπημένο πιάτο για το επόμενο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ