16 στέκια από το πρωί έως το βράδυ δίπλα μας

Bootlegger The Project: Η εποχή της ποτοαπαγόρευσης αναβιώνει στο Περιστέρι

Μεγάλη ποικιλία ποτών, κρασιών, ξηρών καρπών, καφέ και άλλων ιδιαίτερων προϊόντων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bootlegger The Project

Bootlegger The Project: αλκοόλ καλής ποιότητας και πάνω από 2.500 ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα

Bootlegger στην αμερικανική ιστορία είναι το πρόσωπο που παραβιάζει τους νομικούς περιορισμούς στην παρασκευή και στη διακίνηση αλκοόλ και το μεταφέρει προς πώληση μέσα στις μπότες του. Τον «Λαθρέμπορα» της Ελλάδας θα τον συναντήσουμε στο Περιστέρι – και όχι κάτω από incognito συνθήκες...

Bootlegger The Project

Στο Bootlegger The Project θα βρεις άφθονο αλκοόλ καλής ποιότητας, με πάνω από 2.000 ετικέτες ποτών όπως ουίσκι, ρούμι, βότκα, τζιν, τεκίλα, καθώς και πάνω από 2.500 ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, διατηρημένα στα ψυχόμενα κελάρια του καταστήματος, για κάθε μέρα ή και πιο ειδικές περιστάσεις. Την premium drinking εμπειρία ολοκληρώνουν τα must συνοδευτικά: ξηροί καρποί και πούρα. Θα βρεις μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων για να συνδυάσεις με το ποτό σου.

Bootlegger The Project

Όλα αυτά τα ωραία συναρμολογούν το τέλειο καλάθι για ένα εταιρικό ή προσωπικό δώρο. Το όλο σκηνικό ποτοαπαγόρευσης αναβιώνει μέσα από το retro, βιομηχανικό ύφος του Bootlegger που προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα αισθητικής και λειτουργικότητας. Επίσης, το κατάστημα σερβίρει εκλεκτό καφέ από επιλεγμένο χαρμάνι με ξεχωριστό χαρακτήρα και άρωμα.

Το Bootlegger The Project, το οποίο θα βρείτε και στους Θρακομακεδόνες, οργανώνει γευστικές δοκιμές, σεμινάρια και παράλληλα αναλαμβάνει events προμηθεύοντας με τα πιο ποιοτικά ποτά.

bootlegger41

Δερβενακίων 47, Περιστέρι, 2105730371 / Θρακομακεδόνων133, Θρακομακεδόνες, 2102430816, www.bootlegger.gr   Bootlegger the project   bootlegger.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ