Resto

Katsika Bostanic Gourmet: Healthy γεύματα για «slow eaters», ευεξία και νοστιμιά

Μάσα αργά, απόλαυσε κάθε γεύση!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Katsika Bostanic Gourmet

Το Katsika Bostanic Gourmet σου στέλνει στο σπίτι θρεπτικά, υγιεινά και χορταστικά γεύματα

Με έμπνευση την κατσίκα, το ζώο που αγαπάει να περιπλανιέται στη φύση, να αναζητά και να επιλέγει την τροφή του, το Katsika Bostanic Gourmet όχι μόνο δυναμώνει το κίνημα των «Slow Eaters», αλλά σε προτρέπει να διαλέξεις τον αγαπημένο σου συνδυασμό και να μασάς αργά για να απολαύσεις κάθε γεύση.

Katsika Bostanic Gourmet

Με φρέσκα και διαλεχτά υλικά στο Katsika Bostanic Gourmet δημιουργούν θρεπτικούς, υγιεινούς και χορταστικούς συνδυασμούς, που φθάνουν εύκολα και γρήγορα στην πόρτα σου. Ανακάλυψε τα λαχταριστά wraps, τα super bowls και τις δροσερές σαλάτες και βάλε την υγεία και τη νοστιμιά στην καθημερινότητά σου.

Katsika Bostanic Gourmet

Δικό μας αγαπημένο το Happy Tuna bowl, με τίποτα δεν μπορούμε να αντισταθούμε ούτε και στο slow meat bowl με μοσχαρίσια μπιφτεκάκια και baby πατάτες. Την τιμητική τους φυσικά έχουν οι φρεσκοκομμένες σαλάτες, από την ομώνυμη katsika με φαγόπυρο, φρέσκα μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί μέχρι τόσες και τόσες άλλες που θα βρεις στις προτάσεις του katsika. Υπάρχουν και χορταστικές σαλάτες με ζυμαρικά, ενώ δεν λείπουν και οι νόστιμες σούπες σε ευφάνταστες γεύσεις όπως η σούπα γλυκοκολόκυθου, με crispy onions, τζίντζερ και κρουτόν.

Όλα αυτά μπορείς να τα βρεις με take away σε Παγκράτι, Μαρούσι και Νέο Ηράκλειο και online παραγγέλνοντας στο www.katsikabostanicgourmet.gr.

Fb: KatsikaBostanicGourmet , Instagram: @katsika_bostanic

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ