Johnnies' Beer: H νέα μπίρα είναι Lager και μυρίζει καλοκαίρι
Υπέροχη μπίρα από 100% κριθάρι και σιτάρι, χωρίς ζάχαρη, εκχυλίσματα και διάφορα αλλά υποκατάστατα

Γνώρισε τη νέα μπίρα της Μακεδονικής Μικροζυθοποιίας Δράμας
Το καλοκαίρι σημαίνει έξοδο με φίλους και παγωμένη μπίρα δημιουργώντας τις δικές σου στιγμές και αναμνήσεις στην πόλη, το νησί, το σπίτι, το μπαρ. Η Μακεδονική Μικροζυθοποιία Δράμας, γνωστή πλέον ως JOHNNIES’ BEER από την παρέα Γιάννηδων που δοκίμασαν την πρώτη μπίρα του Ιωάννη Ετόγλου, μας έχει προσφέρει υπέροχες γεύσεις ως τώρα.

Η ζυθοποίηση γίνεται από ανθρώπους με μεράκι, στις καλύτερες συνθήκες παραγωγής με τον πλέον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ακολουθώντας την παραδοσιακή και απόλυτα φυσική διαδικασία ζύμωσης και ωρίμανσης. Παράγεται με υπευθυνότητα ένα γνήσιο φρέσκο και ζωντανό προϊόν 100% από κριθάρι και σιτάρι, χωρίς ζάχαρη, εκχυλίσματα και διάφορα αλλά υποκατάστατα.

Μετά από αρκετούς πειραματισμούς, η JOHNNIES’ BEER δημιούργησε μια Lager πρόταση: μια απαστερίωτη, φρέσκια, ξανθιά, με διαυγή λάμψη και πυκνό αφρό μπίρα που παράγεται από τέσσερις εκλεκτές ποικιλίες ελληνικής βύνης κριθαριού και τρία είδη εξαιρετικών λυκίσκων. Τα αρώματα εσπεριδοειδών συναντούν τα αρώματα βύνης και από την πρώτη γουλιά απολαμβάνεις μια φρουτώδη γεύση που εναλλάσσεται με μια διακριτική πικράδα. Συνόδευσέ την με κρέατα σχάρας, θαλασσινά ή πίτσα και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο! Και σημείωσε ότι σε λίγες ημέρες η JOHNNIES’ BEER θα κυκλοφορήσει μια Pilsner και μια ΙΡΑ πρόταση.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΪΑ Ε.Ε.
Αγρόκτημα Προαστείου Δράμας, Μικροχώρι Δράμας, 2521069500
johnniesbeer.gr, Facebook: johnniesbeer, Instagram: @johnnies_beer
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έντονα χρώματα, ιδιαίτερες γεύσεις και πληθώρα θρεπτικών συστατικών
Έλληνες, Μικρασιάτες, Πομάκοι, Μουσουλμάνοι και οι αυθεντικές τους συνταγές
Crash test στα καλύτερα τσουρεκάδικα της πόλης
Μακριά από τον τουριστικό συνωστισμό, με ωραία έθιμα και ακόμη καλύτερο φαγητό
Koυλουράκια ή τσουρέκι; Και τα δύο, με μπόνους το σοκολατένιο αυγό και ένα γαλακτομπούρεκο
Αρνάκι με τρεις τρόπους, πίτες και φανταστική μαγειρίτσα – όλες οι συνταγές που χρειάζεσαι για το Πασχαλινό Τραπέζι
Γλυκά του κουταλιού και συριανά λουκούμια από το 1926
Εύκολη δουλειά, μεγάλη η χαρά
Από το παλικάρι της φακής μέχρι την Πίπη τη Φακιδομύτη
Μεγάλη Εβδομάδα έρχεται: Για κρασιά στον Ιούδα, καψουροτράγουδα στον Άγιο, σουβλάκια στο Ευλόγησον
Εδώ καθημερινά συντελούνται μικρά γευστικά θαύματα
Γεύσεις που συνδυάζουν το αυθεντικό με το σύγχρονο
Εδώ το Πάσχα είναι οικογένεια. Είναι μοίρασμα. Είναι ένα γεμάτο τραπέζι που γίνεται αφορμή για αληθινή επαφή
Τα πάντα φτιάχνονται στο εργαστήριό τους, με πολίτικες συνταγές και πρώτες ύλες από την Ελλάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.