- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Johnnies' Beer: H νέα μπίρα είναι Lager και μυρίζει καλοκαίρι
Υπέροχη μπίρα από 100% κριθάρι και σιτάρι, χωρίς ζάχαρη, εκχυλίσματα και διάφορα αλλά υποκατάστατα
Γνώρισε τη νέα μπίρα της Μακεδονικής Μικροζυθοποιίας Δράμας
Το καλοκαίρι σημαίνει έξοδο με φίλους και παγωμένη μπίρα δημιουργώντας τις δικές σου στιγμές και αναμνήσεις στην πόλη, το νησί, το σπίτι, το μπαρ. Η Μακεδονική Μικροζυθοποιία Δράμας, γνωστή πλέον ως JOHNNIES’ BEER από την παρέα Γιάννηδων που δοκίμασαν την πρώτη μπίρα του Ιωάννη Ετόγλου, μας έχει προσφέρει υπέροχες γεύσεις ως τώρα.
Η ζυθοποίηση γίνεται από ανθρώπους με μεράκι, στις καλύτερες συνθήκες παραγωγής με τον πλέον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ακολουθώντας την παραδοσιακή και απόλυτα φυσική διαδικασία ζύμωσης και ωρίμανσης. Παράγεται με υπευθυνότητα ένα γνήσιο φρέσκο και ζωντανό προϊόν 100% από κριθάρι και σιτάρι, χωρίς ζάχαρη, εκχυλίσματα και διάφορα αλλά υποκατάστατα.
Μετά από αρκετούς πειραματισμούς, η JOHNNIES’ BEER δημιούργησε μια Lager πρόταση: μια απαστερίωτη, φρέσκια, ξανθιά, με διαυγή λάμψη και πυκνό αφρό μπίρα που παράγεται από τέσσερις εκλεκτές ποικιλίες ελληνικής βύνης κριθαριού και τρία είδη εξαιρετικών λυκίσκων. Τα αρώματα εσπεριδοειδών συναντούν τα αρώματα βύνης και από την πρώτη γουλιά απολαμβάνεις μια φρουτώδη γεύση που εναλλάσσεται με μια διακριτική πικράδα. Συνόδευσέ την με κρέατα σχάρας, θαλασσινά ή πίτσα και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο! Και σημείωσε ότι σε λίγες ημέρες η JOHNNIES’ BEER θα κυκλοφορήσει μια Pilsner και μια ΙΡΑ πρόταση.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΪΑ Ε.Ε.
Αγρόκτημα Προαστείου Δράμας, Μικροχώρι Δράμας, 2521069500
johnniesbeer.gr, Facebook: johnniesbeer, Instagram: @johnnies_beer
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.