16 στέκια από το πρωί έως το βράδυ δίπλα μας

The Booking Hill: Ένα παραμυθένιο βιβλιοκαφέ στη Δάφνη

Σε ταξιδεύει σε κόσμους που έχεις ονειρευτεί, όπως ακριβώς και τα αγαπημένα σου βιβλία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Booking Hill
The Booking Hill
The Booking Hill
The Booking Hill

The Booking Hill: ένας πρωτότυπος πολυχώρος τέχνης για καφέ και διάβασμα

Περνώντας το κατώφλι του, θα βρεθείς σε έναν συναρπαστικό κόσμο με αμέτρητες όμορφες εκπλήξεις. Βλέπεις, το Booking Hill δεν είναι απλά ένα βιβλιοπωλείο, αλλά ένας πρωτότυπος πολυχώρος τέχνης, όπου κάθε μέρα συμβαίνει κάτι όμορφο. Τα Σάββατα σκιτσογράφοι κάνουν δωρεάν το πορτρέτο ή την καρικατούρα σου, τα παιδιά συναντούν ήρωες των παραμυθιών και παίζουν μαζί τους, καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε μαγεύουν με σαξόφωνο, κέλτικη άρπα, σαντούρι με… ροκ επιρροές και σαξόφωνο, ενώ στα γουστόζικα εξωτερικά σιέλ και κίτρινα τραπεζάκια του μαριονέτες δρόμου από την Ιταλία και χορευτές κλακέτας μεταμορφώνουν την πλατεία Δάφνης σε σκηνικό κινηματογράφου!

Στα highlights του η ζωντανή βιβλιοθήκη όπου δανείζεσαι έναν άνθρωπο-βιβλίο να σου διηγηθεί την ιστορία του, τα απογεύματα ζωγραφικής όπου όσο πίνεις το aperitivo σου εικαστικοί σε ξεναγούν σε έρωτες και πίνακες (Φρίντα Κάλο, Μοντιλιάνι) και φεύγεις με ένα δικό σου έργο τέχνης, οι βραδιές με πανσέληνο που παρατηρείς τον έναστρο ουρανό με τηλεσκόπιο και μπορείς να χαρίσεις ένα αστέρι στο ταίρι σου όσο ακούς ζωντανά στο πιάνο το “Fly me to the moon”. Αυτή είναι η μαγεία του The Booking Hill, το ότι σε ταξιδεύει σε κόσμους που έχεις ονειρευτεί, όπως ακριβώς και τα αγαπημένα σου βιβλία…

Extra tip: Μαζί με όλα τα παραπάνω, θα απολαύσεις ιδιαίτερους καφέδες, νόστιμα πιάτα, ψαγμένα ουίσκι, ξεχωριστές ποικιλίες κρασιού ή κάποιο cocktail με το όνομα του αγαπημένου σου συγγραφέα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ