Θεματα

5 υπέροχες τούρτες για να πεις στη μανούλα χρόνια πολλά

Σε σχήμα καρδιάς, με γλυκές αφιερώσεις, με ροζέτες και γιρλάντες

123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg
Κατερίνα Καμπόσου
19’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Toύρτα - Γιορτή της Μητέρας
© Jasmine Bartel/ Unsplash

Γιορτή της Μητέρας: Τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας με τις καλύτερες τούρτες για δώρο

Έρχεται κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου και μαλακώνει τις καρδιές ακόμη και των πιο μπλαζέ, των πιο κυνικών. Η Γιορτή της Μητέρας είναι από τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου και μια ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη μας στον πιο σημαντικό και αναντικατάστατο άνθρωπο της ζωής μας, την μανούλα. Ακόμα κι αν δεν έχετε προγραμματίσει τίποτα μεγαλεπήβολο για να την γιορτάσετε, μια όμορφη τούρτα μαζί με ένα μεγάλο φιλί είναι σίγουρο πως θα την κάνουν ευτυχισμένη. Για να μην ψάχνετε βρήκαμε για εσάς τις τούρτες που θα την γλυκάνουν:

H Saint Honore του Madame Fraise
Στη διάσημη ghost kitchen του Παγκρατίου γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας με μια εντυπωσιακή Saint Honore που αποτελείται από τραγανή τάρτα αμυγδάλου, κρέμα σαντιγί - γιαούρτι και μαρμελάδα από φρέσκες φράουλες. Το καλύτερο, αν δεν μπορείτε να περάσετε να την πάρετε από εκεί, είναι πως μέσα από τις γνωστές πλατφόρμες μπορεί εύκολα και χωρίς να χάσετε χρόνο να έρθει και σπίτι σας. Υμηττού 225, Παγκράτι, 21 1418 6086

Απολαυστικά combos στα Fresh
Η ποικιλία στα καταστήματα Fresh είναι τεράστια και περιλαμβάνει από red velvet cakesticks, cakepops βελγικής σοκολάτας, μπισκότα και cupcakes με ροζ frosting. Εμείς ξεχωρίζουμε την τούρτα Semifreddο «Το ρόδο του Ισπαχάν» με τριαντάφυλλο και sauce από λίτσι ανάμεσα σε τραγανά κελύφη από μακαρόν (6-7 ατόμων). Συνοδεύεται τέλεια με γαλλική ανθρακούχα βιολογική λεμονάδα.
order-freshpatisserie.gr

Με σύνθημα «Ζακέτα να πάρεις» στο Mokpo
"Ζακέτα να πάρεις" στο Mokpo
Η πανέμορφη τούρτα του Mokpo γράφει πάνω της την ανεπανάληπτη μαμαδίστικη ατάκα «Ζακέτα να πάρεις» και αποτελείται από πολλαπλές στρώσεις αφράτου cake και απολαυστικό χρωματιστό frosting σε συνδυασμό με βρώσιμα λουλούδια.
Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 8, Χαλάνδρι, 
210 6838859 
 

Τούρτες-μπουκέτα στo Zuccherino
Οι τούρτες στα Zuccherino μοιάζουν με ανθοδέσμες ή και με ολάνθιστους κήπους. Έτσι μπορεί να βρει κανείς τούρτα με πολύχρωμα τριαντάφυλλα με τριών ειδών σοκολάτα είτε με ροζ τουλίπες και γεύση μπισκότο. Θα έχει να διαλέξει όμως και ανάμεσα σε μια ποικιλία από τούρτες σε σχήμα καρδιάς ή σε κουτιά με παγωτίνια και διάφορα γλυκάκια.
www.zuccherino.gr

Vintage τούρτες για ρομαντικές μαμάδες στο Flour of Youth
Oι τούρτες του Flour of Youth είναι το ιδανικό δώρο για μαμάδες όλο τον χρόνο καθώς έχουν όμορφα, ρομαντικά και ρετρό στοιχεία πάνω τους όπως ροζέτες και γιρλάντες από βουτυρόκρεμα, πέρλες και γκλίτερ.
Βεΐκου 91, Κουκάκι, 
21 0923 7017

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.