Θεματα

Κυριακάτικο brunch στο Athenee με επικά γλυκά του Madame Fraise

Το κυριακάτικο ραντεβού των γλυκατζήδων

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριακάτικο brunch στο Athenee με επικά γλυκά του Madame Fraise

Το Madame Fraise, το πρώτο ζαχαροπλαστείο «φάντασμα» της Αθήνας, για τρεις Κυριακές στο κυριακάτικο brunch του Athenee

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα έσκασε στην πόλη η πιο γλυκιά είδηση: ένα ζαχαροπλαστείο «φάντασμα», το πρώτο της Αθήνας, μόλις είχε ανοίξει. Έφτιαχνε βουτυρένια Paris Brest με mousseline από φουντούκια Piemonte και τραγανή πραλίνα à l'ancienne, διαφορετικά cheesecakes με μους τριαντάφυλλο, μια tarte tatin σκέτο ποίημα… Ο μόνος τρόπος να τα δοκιμάσεις ήταν μέσω της Wolt αφού το Madame Fraise δεν έχει φυσικό κατάστημα μόνο ένα εργαστήριο όπου δημιουργεί καθημερινά τα ζαχαρένια θαύματά του. Για αυτό και πήρε τον τίτλο του πρώτου αθηναϊκού ghost pastry shop.

Ευγένιος Βαρδακαστάνης και Γιάννης Κίκιρας
Γιάννης Κίκιρας και Ευγένιος Βαρδακαστάνης

Το delivery μέσω της πλατφόρμας Wolt εξακολουθεί να είναι ο μοναδικός δρόμος για να γνωρίσεις αυτά τα επικά γλυκά που δημιουργούν οι pastry chefs Γιάννης Κίκιρας και Ευγένιος Βαρδακαστάνης. Όμως, πού και πού παρουσιάζονται κάποιες αναπάντεχες ευκαιρίες για πιο… άμεσα τετ α τετ μεταξύ των γλυκατζήδων και αυτών των υπέροχων γλυκών. Τρεις τέτοιες ευκαιρίες μας περιμένουν τις ακόλουθες Κυριακές στο Athenee Athens.

dsc02097.jpg

Τις Κυριακές 23 και 30 Ιανουαρίου και την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου το Athenee Athens φιλοξενεί στο καθιερωμένο κυριακάτικο brunch του το Madame Fraise. Από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 17.00 το απόγευμα θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε μία σειρά αέρινων γλυκών. Μια Tarte Vibrato με bitter cremeux σοκολάτας 70%, αλατισμένη καραμέλα toffee, άρωμα passion fruit και καραμελωμένα peanuts, ένα Millefeuille με Chantilly βανίλιας Μαδαγασκάρης, πραλίνα πεκάν και καραμελωμένη σφολιάτα και το ξακουστό Noble Panettone Marronchini του Madame Fraise με κάστανο, σοκολάτα γάλακτος και spread από κάστανο είναι μερικά από τα (πολλά) γλυκά που θα δοκιμάσουμε.

Noble Panettone
Noble Panettone Marronchini

Επιπλέον μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου θα μπορούμε να αγοράσουμε το Noble Panettone και τα Spreads στο pop up του Madame Fraise που θα λειτουργεί μέσα στο Athenee Athens.

Athenee Athens: Βουκουρεστίου 9 & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα, 210 3251430

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ