Θεματα

Το Burger Fest επιστρέφει γιατί μας αξίζει

Η μεγάλη γιορτή του burger είναι και πάλι εδώ!

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Burger στο Burger Fest

Το Burger Fest 2021 θα πραγματοποιηθεί 1-3 και 8-10 Οκτωβρίου στην ΑΓΟΡΑ του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι

Βουτυρένιο brioche, τυρί που λιώνει (και σε κάνει να λιώνεις μαζί του), ξεροψημένο μπέικον και ο βασιλιάς μπιφτέκι… To burger φτιάχτηκε για να στοιχειώσει τον ύπνο μας και να μας κάνει να αναρωτιόμαστε αέναα ποια υλικά συνθέτουν το τέλειο μπιφτεκόψωμο. Όποιο, όμως, κι αν είναι το burger των ονείρων σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το συναντήσεις σε κάποιο από τα περίπτερα του Burger Fest!

Το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό food festival αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στο burger επιστρέφει για πέμπτη χρονιά, αυτή τη φορά σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο για δύο ζουμερά και άκρως απολαυστικά τριήμερα. Από την Παρασκευή 1 Οκτώβρη έως και την Κυριακή 3 Οκτώβρη και από την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου το Burger Fest 2021 μετατρέπει την ΑΓΟΡΑ του Ο.Α.Κ.Α στο Μαρούσι στο σημείο συνάντησης των απανταχού burger lovers αυτής της πόλης.

Burger Fest

Λόγω συνθηκών (άτιμε κορωνοϊέ…) πέρυσι γνωρίσαμε για πρώτη φορά τη Home Edition του Burger Fest, όπου λαχταριστά μπιφτεκόψωμα από τα καλύτερα burger house της πόλης έφτασαν ως την πόρτα μας. Όσο επιτυχημένη κι αν ήταν αυτή η εκδοχή, όμως, δεν ήταν το ίδιο… Για αυτό και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που φέτος το Burger Fest είναι και πάλι κοντά μας, πανέτοιμο να μας υποδεχθεί σε έναν ολοκαίνουργιο και απολύτως ασφαλή χώρο, ειδικά σχεδιασμένο για να ζήσουμε το Burger Fest 2021 όπως πρέπει με δύο τριήμερα γεμάτα συναυλίες, dj sets, comedy shows και φυσικά... αμέτρητα burgers!

Το μόνο που μένει να ρωτήσεις τον εαυτό σου είναι το εξής: Πόσα burger αντέχεις;

Άντρας τρώει burger στο Burger Fest

*Τα εισιτήρια είναι limited (βιάσου λέμε!) και διαθέσιμα μόνο ηλεκτρονικά στο viva.gr.

**Για να χαζέψεις όλα τα μπεργκεράδικα που συμμετέχουν, αλλά και για να δεις αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα του φεστιβάλ πάτα εδώ.

TUNE IN:
https://burgerfest.gr
Fb event: BF21 & Fb page: BF
Instagram: BF

Πληροφορίες / Αιτήσεις συμμετοχής:
info@burgerfest.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ