Θεματα

Για frozen cocktails στον ολάνθιστο κήπο του Noel

Ο Αύγουστος στην Αθήνα χρειάζεται μια frozen pina colada

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Frozen cocktails στο Noel
Ο ανθισμένος κήπος της Κολοκοτρώνη

Στο Noel στην Κολοκοτρώνη θα πιεις φοβερά frozen cocktails μέσα σε έναν ανθισμένο κήπο

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Κολοκοτρώνη απέκτησε τον δικό της λουλουδιασμένο κήπο. Βρίσκεται μέσα στη δροσερή στοά του Noel και το έχει βάλει σκοπό να μας δώσει πίσω την άνοιξη που στερηθήκαμε φέτος, ακόμη κι αν είναι Αύγουστος. Ονειρεμένες βουκαμβίλιες σκαρφαλώνουν στου τοίχους, φουντωτές αμυγδαλιές ίπτανται πάνω από το κεφάλι σου, οι τριανταφυλλιές γεμίζουν όλο τον χώρο και κουνούν νωχελικά τα άνθη τους στο απαλό αεράκι που μπαίνει από την ανοιχτή οροφή. Δεν χρειάζεται πολύ ώρα για να πειστείς ότι βρίσκεσαι στην καρδιά της άνοιξης. «Αυτό το καλοκαίρι θέλαμε να κάνουμε τα… Καλοκαιρινά Χριστούγεννα της πόλης!», δηλώνει η ομάδα του Holiday Bar και αυτό τα λέει όλα.

Frozen cocktails στο Noel
To ανθισμένο bar

Σε αυτό το ανθισμένο σκηνικό θα απολαύσεις κάποιο από τα cocktails της ανανεωμένης λίστας, που υπογράφει ο Θοδωρής Καϊσίδης, θα βρεις όμως και δύο μοναδικές frozen προτάσεις. Μια Frozen Margarita που υπόσχεται αξέχαστες βραδιές, και μια Frozen Pina Colada που συμπυκνώνει σε ένα… βαζάκι όλη τη γλυκόδροση γεύση του καλοκαιριού. Και τα δύο αυτά cocktails είναι άκρως δροσιστικά και έχουν χαμηλό ποσοστό σε αλκοόλ, κάτι που τα καθιστά ιδανικά για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Πίνονται το ίδιο ευχάριστα είτε ως after office drinks, είτε ως ένα δροσιστικό διάλειμμα από τη μεσημεριάτικη βόλτα (γιατί όχι; Καλοκαίρι είναι!).

Frozen cocktails στο Noel
Η τέλεια Pina Colada

Ένα πολύχρωμος κήπος συν φοβερά frozen cocktails, τι λείπει για να ολοκληρωθεί το ιδανικό αθηναϊκό καλοκαίρι; Ωραίες, ταξιδιάρες, εντελώς κεφάτες μουσικές, κάτι στο οποίο το Noel είναι ο απόλυτος ειδικός, μια που η μουσική του είναι και το πιο ισχυρό σήμα κατατεθέν του. Αν, λοιπόν, αυτός ο Αύγουστος σε βρίσκει στην Αθήνα, πέρνα μια βόλτα από αυτό το στέκι που έχει πάντα τον τρόπο να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι διακοπές.

Frozen cocktails στο Noel

Κολοκοτρώνη 59Β, 211 2159534, Fb: @theholidaybar

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ