- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ξεχάστε τις παρακλήσεις με το κουτάλι- αεροπλανάκι «Μια μπουκιά για την μαμά, για τον μπαμπά, για τον παππού, για την γιαγιά, για την κυρία Κατερίνα την περιπτερού» κάθε φορά που προσπαθείτε να πείσετε το καμάρι σας να φάει όλο του το φαγητό. Με λίγη προσπάθεια μπορείτε να φτάσετε στο επίπεδο της Samantha Lee και τότε όχι μόνο θα τρώει όλο του το φαγητό αλλά θα ζητάει και δεύτερο πιάτο.
Η δημιουργική Samantha Lee είναι food artist και μητέρα δύο κοριτσιών. Οι δύο αυτές ιδιότητές της την κάνουν να δημιουργεί τα πιο πρωτότυπα, χαρούμενα, λιμπιστικά πιάτα, φτιαγμένα από τις τροφές που έτσι κι αλλιώς θα πρόσφερε στα παιδιά, σχεδιασμένα όμως και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια. Τα πιάτα της δεν ανοίγουν μόνο την όρεξη στις δύο κόρες της, αλλά προκαλούν την προσοχή και σ’ ένα τεράστιο κοινό: Σχεδόν 374.0000 followers στο Instagram και πάνω από 35.000 στο Facebook, περιμένουν πώς και τι να ανέβει η φωτογραφία του επόμενου λαχταριστού πίνακα- πιάτου. Δείτε τα και κλέψτε ιδέες!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.