- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Γραμματόσημο: Το all day bar του Χαϊδαρίου μοιάζει με σκηνικό ταινίας
Με 20 χρόνια ιστορίας, κάθε τι εδώ είναι πολύτιμο
Σαν το σκηνικό μιας σπουδαίας κινηματογραφικής ταινίας, με πρωταγωνιστές όλους εμάς είναι το Γραμματόσημο. Με 20 χρόνια ιστορίας, το καθετί εδώ μοιάζει να είναι πολύτιμο. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και η vintage αισθητική, οι αυθεντικοί πίνακες των Μυταρά, Μώραλη και άλλων, το συλλεκτικό αμερικάνικο τζουκμπόξ του 1958 που εξακολουθεί να παίζει, ο παραδοσιακός αργαλειός που πλέκει, η γερμανική μοτοσυκλέτα του 1912, μια βέσπα, η ραπτομηχανή Singer και τόσα άλλα που απλώνονται σε δύο επίπεδα και πέντε αίθουσες. Εξίσου σπάνια είναι και η εξυπηρέτηση των ανθρώπων του Γραμματόσημου, οι οποίοι φροντίζουν με αληθινό μεράκι να μας προσφέρουν πάντα τα καλύτερα.
Στον εσωτερικό του χώρο ή έξω στην πλατεία θα απολαύσετε εξαιρετικό καφέ Illy, φανταστική σοκολάτα Valhrona, πεντανόστιμο και χορταστικό brunch που σερβίρεται μέχρι τις 2 το μεσημέρι, αλλά και πιάτα που αποτελούν πλήρη γεύματα και κινούνται περισσότερο προς τη φιλοσοφία ενός μπιστρό.
Εξίσου ψαγμένη είναι και η κάβα του, η οποία είναι μία από τις πλέον ενημερωμένες της Αθήνας. Θα βρείτε τα καλύτερα malt ουίσκι, αμερικάνικα bourbon, γιαπωνέζικα ουίσκι τα οποία έχουν εξελιχθεί σε τάση, ρούμια από τη Γουατεμάλα και την Κολομβία, τεκίλες, αλλά και μια λίστα από 20 εξαιρετικά κρασιά του ελληνικού αμπελώνα, όλα τους μονοποικιλιακά, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε και σε ποτήρι. Δίπλα σε όλα αυτά, προσθέστε και τα σπουδαία events που πολύ συχνά διοργανώνει το Γραμματόσημο, το οποίο, να ξέρετε, αγαπάει πολύ την τζαζ.
Να θυμάστε ότι κάθε Παρασκευή και Σάββατο υπάρχουν τζαζ βραδιές, τις οποίες επιμελείται ο σπουδαίος σαξοφωνίστας Δημήτρης Τσάκας, ενώ στις 30 Απριλίου, στην παγκόσμια ημέρα της τζαζ, θα πραγματοποιηθεί εδώ κάτι πολύ ιδιαίτερο. Για όλα αυτά αλλά και για τις εκπλήξεις που έρχονται μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα του στο Facebook.
Ηρώων Πολυτεχνείου 82, Δάσος Χαϊδαρίου, Χαϊδάρι, 2105820517, fb: Γραμματόσημο CAFÉ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.