Θεματα

Και το καλύτερο σάντουιτς στην Ελλάδα είναι...

 Φτιαγμένο με λαχταριστά προϊόντα Lidl

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
52286-106626.jpg

Ποιο είναι το καλύτερο σάντουιτς στην Ελλάδα; Η Lild Hellas αποφάσισε να διοργανώσει ένα μεγάλο διαδικτυακό διαγωνισμό – SAN DO IT! –για να το εντοπίσει. Και η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε αντίστοιχα μεγάλη: περισσότερες από 5.000 συμμετοχές, περισσότερες από 1.000 προτάσεις για σάντουιτς. Όλες οι συνταγές που συγκεντρώθηκαν στο sandoit.gr ήταν ξεχωριστές, γεμάτες γεύση και δημιουργικότητα, και φτιαγμένες αποκλειστικά με προϊόντα Lidl.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τη δική μας Νενέλα Γεωργελέ (Συντάκτρια γεύσης Athens Voice), την Κωνσταντίνα Δεληαργύρη (Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing Lidl Hellas), τη Σίσσυ Νίκα (Σύμβουλος Γαστρονομίας Real Taste) και τον Κώστα Τσίγκα (Σεφ Cook Book)

Οι κριτές δοκίμασαν και βαθμολόγησαν τα 10 σάντουιτς που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους από τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού.

Τα τρία νοστιμότερα σάντουιτς όπως αυτά ψηφίστηκαν από την κριτική επιτροπή, με βάση τη δημιουργικότητα, την εικόνα και τη γεύση είναι:

1. «Κοτόπουλο παρέα με μανιτάρια» της Αρετής Παπαδοπούλου

2. «Ζουμερό Σάντουιτς με γουακαμόλε και μελιτζάνα» της Βυζαντίας Πυριόχου

3. «Κοτοπουλίσιους» της Ελίζας Καρρά

Η πρώτη νικήτρια κέρδισε το ποσό των 3.600 € για τα ψώνια του έτους σε κατάστημα Lidl, ενώ η δεύτερη και τρίτη νικήτρια κέρδισαν τα ποσά των 1000€ και 500€ αντίστοιχα για αγορές σε κατάστημα Lidl.

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ