Στις 10 Οκτωβρίου, στον ιστορικό και πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του One Mayfair στο Λονδίνο, απονεμήθηκαν με μεγάλη επισημότητα τα «Oscar» των μπαρ.
Την τελετή που περίμεναν με αγωνία οι βιομηχανίες ποτών, οι ιδιοκτήτες μπαρ, και οι απανταχού bartenders διοργάνωσε το παγκοσμίου κύρους περιοδικό «Drinks International». Ο David Wondrich, συγγραφέας δημοσιογράφος και θρύλος στο κόσμο των κοκτέιλ ανέλαβε την ανακοίνωση της λίστας των 50 καλύτερων μπαρ παγκοσμίως και όταν έφτασε στο νούμερο 48 μας έκανε περήφανους φωνάζοντας «BABA AU RUM, ATHENS»
Το αθηναϊκό μπαρ αναμένεται να προσθέσει τη διάκριση πάνω από την μπάρα μαζί με τις : Kαλύτερο κοκτέιλ μπαρ 2011 και 2012, καλύτερος κοκτέιλ κατάλογος 2011 και 2012, καλύτερη επιλογή αποσταγμάτων 2010 και 2011 και 2012 (που έχει κερδίσει στα βραβεία του “Athens Bar Show”), και φυσικά να το γιορτάσει με πολλά κοκτέιλ.
Κατά τα άλλα η βραδιά στην οποία ήταν παρόντες 600 κορυφαίοι bartenders από όλο το κόσμο κύλησε κεφάτα και χαλαρά, με τους Άγγλους να πανηγυρίζουν καθώς το Λονδίνο με 8 μπαρ στη λίστα έναντι 7 της Νέας Υόρκης εδραιώθηκε ως η «πρωτεύουσα των κοκτέιλ»
Για να δείτε ολόκληρη τη λίστα πατήστε εδώ.
Βaba Au rum Κλειτίου 6 Αθήνα Τηλ.: 211 7109140
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.