- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Έχεις κουβαλήσει την παρέα σου από τη μία άκρη της Αθήνας έως την άλλη, γιατί κάπου άκουσες για ένα μπεργκεράδικο που απλά δεν παίζεται. Έχεις φάει περισσότερα μπιφτεκόψωμα από κάθε άλλον εκεί έξω και γενικώς νομίζεις ότι πια έχεις φτάσει το level όπου ξέρεις τα πάντα για τα burgers αυτής της πόλης. Αλλά τότε έρχεται το Burger Fest.
Στις 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου ετοιμάσου για ένα burgeroτριήμερο χωρίς όρια. Η μεγάλη γιορτή επιστρέφει στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι και φέρνει μαζί της ζουμερά μπιφτέκια και τηγανιτές πατάτες. Αφράτα ψωμάκια σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς (που ξεκινούν από τις vegetarian εκδοχές και φτάνουν μέχρι και το κρέας κροκόδειλου) υπόσχονται να σας κάνουν να σκάσετε. Δεν είναι απλό φεστιβάλ, είναι ένα όνειρο: τα καλύτερα Burgers House της Αθήνας συγκεντρωμένα σε ένα χώρο… εσύ θα λείπεις;
Εκτός από burgers, ετοιμάσου για παράλληλα happenings, θεματικά περίπτερα, live, dj set και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Η προπώληση έχει ξεκινήσει στο viva.gr, το εισιτήριο έχει €5 μαζί με μπίρα (€4 για άνεργους, φοιτητές και πολύτεκνους) και η λιγούρα έχει χτυπήσει κόκκινο. Είναι πολλά τα burgers, παιδιά!
(δες αναλυτικά όλους τους συμμετέχοντες εδώ).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.