Aleria, Τετάρτες αφιερωμένες στους οινοποιούς
Το καλό και βραβευμένο εστιατόριο συνεχίζει για 5η χρονιά τις θεματικές οινικές βραδιές, τις γνωστές Wine Wednesdays, συνδυάζοντας αξιόλογα κρασιά παραγωγών από όλη την Ελλάδα με γεύσεις από την αντίστοιχη τοπική τους κουζίνα. Μέχρι τώρα έχουν γίνει οι βραδιές με οινοποιούς και κτήματα όπως Ντούγκος, Μέγα Σπήλαιο, Κτήμα Γαία, Κτήμα Λυραράκη ενώ μέχρι τις 7 Αυγούστου ακολουθούν οι Οινογένεσις, Costa Lazaridis, Ζαφειράκης και Παλυβός.
Το μενού περιλαμβάνει 4 ποτήρια κρασί από τον προσκεκλημένο οινοποιό και 4 πιάτα στα 35 ευρώ το άτομο. Με αρχηγό στην κουζίνα τον πολύ καλό σεφ Γκίκα Ξενάκη που παρουσιάζει πιάτα ελληνικής δημιουργικής κουζίνας και με το ατού του υπέροχου κήπου του, το Aleria είναι και φέτος μια από τις πιο αξιόλογες γαστρονομικές προτάσεις στην Αθήνα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 57, Μεταξουργείο, 2105222633
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.