- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αγία Φιάλη, νέα είσοδος για τσιπουράκι και μεζέδες
Με ατμόσφαιρα μοναστηριακή και με μεγάλη ποικιλία αποσταγμάτων από όλη την Ελλάδα, άνοιξε η Αγία Φιάλη, το αδερφάκι του Santa Botella στην Πανόρμου. Σε ένα χώρο όπου συνδυάζεται το ξύλο, το τούβλο, το μέταλλο και ο μπρούτζος, έρχονται στο τραπέζι δροσερό ούζο και τσίπουρο με συνοδεία μεζέδες και μουσική υπόκρουση πειραγμένα παραδοσιακά τραγούδια. Μεγάλη ποικιλία σε ούζο, τσίπουρο, κρασί αλλά και μπύρα ώστε να καλύπτονται όλα τα γούστα και μάλιστα και σε καλές τιμές. Μεζέδες που ταιριάζουν απόλυτα με το κρασί ή το τσίπουρο, όπως καρπάτσιο χταποδιού, καπνιστή πέστροφα με σπανάκι, αχνιστά μύδια, ψαρονέφρι με μαρμελάδα και κοτόπουλο στο πουγκί με λαχανικά, σίγουρα αξίζουν μια δοκιμή.
Αγία Φιάλη, Πανόρμου 115Α, Αμπελόκηποι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Εκλεκτά deli προϊόντα, βιολογικό κρέας, παραδοσιακά προϊόντα και πολλά ακόμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.