- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Δύο χρόνια έπρεπε να περάσω έξω για να καταλάβω τη μαγεία του φαγητού. Οι εμπνευστές της κουζίνας των σπουδών μου ήταν ο γλυκύτατος μάγειρας Jamie Oliver και η αξιολάτρευτη παρέα Sortedfood. Με έχουν βοηθήσει σε εξεταστικές, τσακωμούς, γουρουνιαστικές λαιμαργίες, αγάπες και παρέες. Είναι οι κολλητοί μου στο ψυγείο - παρακολούθησε τους και άλλαξε και εσύ τον τρόπο που βλέπεις την ώρα του φαγητού σου.
Άρχισα με ένα 20 minute meals app και δεν έχω σταματήσει. Με βίντεο, εφαρμογές, site και βιβλία βοηθάνε κάθε αρχάριο στην κουζίνα να εξελιχθεί σε τρελό σεφ. Αρκεί να μπορείς να ακολουθήσεις συνταγές… (έχουν και φωτογραφίες για να μην μπερδεύεσαι). Ο κύριος Τζέιμι με έμαθε ότι είναι πάρα πολύ εύκολο να ταϊσεις τον εαυτό σου υγιεινά, νόστιμα και γρήγορα και υπάρχουν φαγητά για κάθε περίσταση. Το site του έχει συνταγές με ό,τι υλικό μπορείς να φανταστείς καθώς και πολλά κοκτέιλ και σάντουιτς!
Μετά τον βασιλιά της κουζίνας ανακάλυψα μια κλασική αντροπαρέα φοιτητών που κατά τη διάρκεια των σπουδών τους έτρωγαν ότι έβρισκαν, μέχρι που ένα μέλος τους που σπούδαζε και εργαζόταν ως σεφ, άρχισε να τους δίνει πεντανόστιμες συνταγές γραμμένες σε χαρτοπετσέτες. Όλοι μαζί τώρα έχουν φτιάξει μια ομάδα που απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές και μέσα από βίντεο και σύντομα βήματα, μας μαθαίνουν πώς να κουμαντάρουμε την άβυσσο που λέγεται κουζίνα.
Είναι και οι τέσσερις διάβολοι, πάρα πολύ αστείοι και μέσα από τις σαχλαμάρες και τις ζημιές τους δημιουργούν ένα παρεϊστικο κλίμα που δείχνει πόσο προσιτά είναι όλα αρκεί να έχεις καλή παρέα και από κάπου να αρχίσεις! Τα βίντεο τους είναι από μόνα τους διασκεδαστικά και αληθινά, με συνταγές, φάρσες και εκδρομές που αν δεν σου φέρουν έμπνευση θα φέρουν σίγουρα λιγούρες. Παρακολούθησέ τους για έξυπνες συνταγές, αστείες ατάκες και ζωντανό κλίμα.
Καλά μαγειρέματα και ένα δωράκι των αγοριών για τους φαγανούς φαν της ραπ…
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.