- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
12 ξεχωριστά πιάτα για φέτος το καλοκαίρι
Παντζάρια γεμιστά με τόνο, σος γιαουρτιού και μυρωδικά;
Ξέρω τι θα φας φέτος το καλοκαίρι: Γαύρο, γαρίδες, παντζάρια με τόνο, αχινοσαλάτα, λουκουμάδες με ντομάτα, μπαρμπουνάκια σαβόρι, τάρτα λεμονιού με σος φράουλας.
Ξέρω τι θα φας φέτος το καλοκαίρι
Της Μαρίτας Γεωργίου
Γαύρος μαριναρισμένος με ελληνικά αρωματικά και βινεγκρέτ με Μαστίχα Χίου στο La Suite Lounge (Φωτό άνοιγμα).
Γαρίδες τυλιχτές με σπαγγέτι πατάτας και σος μάνγκο στα Prosopa
Μίνι σουβλάκια και ελληνικά τάπας κερασμένα με κάθε ποτό στο P.A.G.E.
Πίτσα τραγανή σε άπειρες παραλλαγές στο Vincenzo
Παντζάρια γεμιστά με τόνο, σος γιαουρτιού και μυρωδικά στο Μαύρο Πρόβατο
Αχινοσαλάτα που μυρίζει θάλασσα και άλλες ψαρονοστιμιές στην αυλή του Θαλασσινού
Λουκουμάδες με φρέσκια ντομάτα, φέτα και ρίγανη στο Melouk
Μελωμένο χοιρινό κότσι και πατατούλες στον Σκούφια
Καλαμάρι γεμιστό με τυρί στη Σεμέλη
Μπαρμπουνάκια σαβόρι μούρλια στο Αρχοντικό
Ριζότο με γαρίδες και σάλτσα φρέσκιας ντομάτας στην Αλεξάνδρα
Τάρτα λεμονιού με σος φράουλας στο Αθήρι
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.