- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Μανιταροφαγία και καλά κρασιά στο Καλλίστη Γεύσις
Με θεματικές βραδιές και ποιοτικά ελληνικά προϊόντα
Εστιατόριο με μεγάλη προσήλωση στην νέα ελληνική κουζίνα και με τις σεφ Ευδοκία Φυλακούρη και Νίκη Τρέσσου να μαγειρεύουν εξαιρετικά, το Καλλίστη Γεύσις διοργανώνει συχνά θεματικές βραδιές με πρωταγωνιστές ποιοτικά προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα. Την Παρασκευή 26 Απριλίου καταπιάνονται με τα μανιτάρια της ευβοϊκής εταιρίας Δίρφυς και συνθέτουν ένα δημιουργικό μενού που «μυρίζει» άνοιξη. Μαζί και τέσσερα κρασιά του Κτήματος Βασιλείου.
Όσοι δηλώνετε λάτρεις του πεντανόστιμου μήκυτα και των πολλών παραλλαγών του θα απολαύσετε πλούσιες γεύσεις όπως σούπα βελουτέ με μαύρες τρομπέτες και μαύρη τρούφα, φρέσκα πλευρώτους στη σχάρα σε μαρινάδα λεντινούλας με ούζο και κουρκουμά, κοτόπουλο με σιτάκε και βούτυρο λευκής τρούφας, στριφτάρια με baby πλευρώτους και πορτσίνι, μέχρι και μους σοκολάτας με ανθό αλατιού αρωματισμένου με μαύρη τρούφα αλλά και παγωτό με γλυκό κουταλιού κανθαρέλλα και γαλλικό καφέ με γανόδερμα (είδος μανιταριού γνωστό και σαν «μανιτάρι της αθανασίας» για τις θεραπευτικές του ιδιότητες). Η τιμή του μενού είναι 29 ευρώ, η προσέλευση είναι στις 9.30.
Καλλίστη Γεύσις Ασκληπιού 137 τηλ 210.6453179 Parking Ιπποκράτους 110 (5 €)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.