- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μπίρα ή κρασί και λαχταριστά μεζεδάκια με €10!
Η προσφορά του ξενοδοχείου Τιτάνια μας αρέσει πολύ
Από τα ελάχιστα πράγματα που μπορούν να απαλύνουν τη μελαγχολία του φθινοπώρου είναι τα ραντεβού με φίλους. Κατά προτίμηση γύρω από ένα τραπέζι με λαχταριστά μεζεδάκια. Αυτό τώρα, μπορεί να συμβεί σε κάποιο σπίτι φιλικό, στο στέκι της παρέας ή σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του κέντρου 11 ορόφους πάνω από την Πανεπιστημίου.
Από τις 26 Οκτωβρίου το ξενοδοχείο Τιτάνια βάζει στα δύο εστιατόρια του (στο όμορφο La Brasserie και στο Olive Garden με την πανοραμική θέα) μια προσφορά στην οποία δύσκολα αντιστέκεσαι. Με ένα ποτήρι μπίρας ή κρασιού (από τα βιολογικής καλλιέργειας κρασιά του Κτήματος Μωραΐτη στην Πάρο) απολαμβάνεις μαζί μια λαχταριστή ποικιλία με γνήσια ελληνική ταυτότητα. Χωριάτικο λουκάνικο και λουκάνικο με γραβιέρα Νάξου, καπνιστό χοιρινό Θράκης με μυρωδικά, μορταδέλα με προσούτο, μαρινάτα μανιτάρια Κορινθίας με φρέσκα βότανα και μοσχολέμονο και λαδοτύρι Μυτιλήνης σαγανάκι με ελιές, ντοματίνια, κριτσίνια και σπιτική BBQ σος, είναι όλα όσα θα ευχαριστηθείς. Το καλύτερο; Η τιμή/ άτομο είναι μόλις στα €10. Με την μπίρα ή το κρασί σου!
Πανεπιστημίου 52, 210 3326000
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.