Έχω μια γεύση Ελλάδας στα χείλη στο lounge της Lufthansa
Λαδοτύρι Μυτιλήνης, λουκάνικο Λευκάδας, φάβα, μελιτζανοσαλάτα, γραβιέρα Νάξου και ελιές. Μαζί μ’ αυτά, κρασιά και τσίπουρα παλαιωμένα και υπέροχα κοκτέιλ με βάση το διάσημο σε όλον τον κόσμο κονιάκ Μεταξά. Στο…τσακίρ κέφι και με την καλύτερη γεύση Ελλάδας στο στόμα αποχαιρετά η Lufthansa τους επιβάτες της που αναχωρούν από την χώρα μας με προορισμό κάθε άκρη του πλανήτη. Θέλοντας να τους έχει όσο το δυνατόν περισσότερο ευχαριστημένους σε όλα τα επίπεδα διευρύνει τις παροχές της στον αέρα αλλά και επί του…εδάφους. Και σε συνεργασία με τα Hellenic Duty Free, προσφέρει γαστρονομικές εμπειρίες σε όσους χαλαρώνουν στη Lufthansa Business lounge.
Έτσι, κάποιος περιμένοντας την πτήση του, μπορεί να απολαύσει το διάσημο σε όλον τον κόσμο κονιάκ Μεταξά, να δοκιμάσει γνωστές ποικιλίες κρασιών από τους αμπελώνες «Κτήμα Παπαγιαννάκος» και «Γαία Οινοποιητική», να γλυκαθεί με τις μαρμελάδες «Παπαγιαννίδη», να δοκιμάσει το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και το θαλασσινό αλάτι από τη “Navarino Icons”, αλλά και τις ελιές από τη «Γαία». Κατά τη διάρκεια της ημέρας προσφέρονται και ελληνικοί μεζέδες. Η Lufthansa πρόσφατα πρόσθεσε και δύο νέα ελληνικά προϊόντα, το πολυβραβευμένο ερυθρό κρασί «Γουμένισσα» της Οινοποιίας Χατζηβαρύτη και το παλαιωμένο τσίπουρο “Dark Cave” του Τσιλιλή.
Μια πρωτοβουλία που αφήνει ευχαριστημένους όχι μόνο τους επιβάτες αλλά και τους Έλληνες παραγωγούς που βλέπουν τα προϊόντα τους να προβάλλονται σε επισκέπτες από όλον τον κόσμο οι οποίοι μάλιστα μπορούν και να τα αγοράσουν σαν ένα τελευταίο - το πιο νόστιμο-, αναμνηστικό. Η Lufthansa σχεδιάζει μεγαλύτερη διεύρυνση αυτής της πρωτοβουλίας συνεχίζοντας τις συνεργασίες με ακόμη περισσότερους Έλληνες παραγωγούς.
*Να σημειωθεί πως στη διάρκεια του 2012, οι αεροπορικές εταιρίες του ομίλου Lufthansa Group καλωσόρισαν στις πτήσεις τους περισσότερους από 103 εκατομμύρια επιβάτες, καθιστώντας τον τον κορυφαίο Όμιλο Αεροπορικών Εταιριών στην Ευρώπη
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.