Home Kitchen: Καινούργιο στο κέντρο της πόλης με σπιτικό φαγάκι
Είναι καινούργιο-άνοιξε περίπου πριν ένα μήνα-, και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, την Ομόνοια, εντός της στοάς Πανεπιστημίου 64, σε ένα από τα πιο παλιά κτίρια της πόλης. Μαζεύουν ήδη τον κόσμο-πολύς- που κινείται στα πέριξ, και προσφέρουν γευστικό και ταυτόχρονα πολύ οικονομικό πρωινό και μεσημεριανό. Ανοίγουν 9.30 το πρωί με 6 το απόγευμα όλες τις καθημερινές.
Για το βράδυ και τα σαββατοκύριακα όπως με πολύ χιούμορ λένε οι ίδιοι… «η πελατεία μας τρώει στο σπίτι η πάει και πουθενά αλλού». Εκτός από τα φοβερά μπέργκερ, τα διάφορα ζυμαρικά και τις σαλάτες, έχουν και πιάτα ημέρας με όσπρια, ψάρια, σούπες και διάφορα άλλα. Η Άννα έχει την γενική φροντίδα, μαγειρεύει μαζί με τον Σπύρο και φτιάχνει και όλα τα γλυκά μέσα στο μαγαζί.
Θα το βρείτε Πανεπιστημίου 64, (εντός της στοάς), τηλ. 2103802898 Δευτέρα-Παρασκευή 9.30 έως 18.00 www.facebook.com/homekitchenathens
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.