- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Μεξικάνικη φιέστα για καλό σκοπό
Το Amigos γιορτάζει τη Μέρα Ανεξαρτησίας του Μεξικού με μπόλικη τεκίλα
Η Mέρα Aνεξαρτησίας είναι πολύ σημαντική γιορτή για τη μεξικάνικη κουλτούρα. Ίσως η σπουδαιότερη μετά την Ημέρα των Νεκρών (Dia de los Muertos), γιορτάζεται τόσο πολύχρωμα (και νόστιμα) όσο φαντάζεσαι (και λιγουρεύεσαι) τις μεξικάνικες φιέστες. Μη ζηλεύεις. Έχει και στην Αθήνα!
Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 στις 21.00 το μεξικάνικο εστιατόριο Amigos στη Γλυφάδα, γιορτάζει τη Μέρα Ανεξαρτησίας όπως της αξίζει: με μοναδικές μεξικάνικες γεύσεις, πολλές μαργαρίτες και την παθιασμένη μουσική της Μεξικανής τραγουδίστριας, Martha Moroleon.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι όλα τα έσοδα της εκδήλωσης, που διοργανώνεται από τα Amigos με την υποστήριξη της Πρεσβείας του Μεξικού, θα διατεθούν στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου». Βάλε λοιπόν το σομπρέρο σου και χόρεψε μέχρι τελικής πτώσεως. Ε, και αν πιεις καμιά τεκίλα παραπάνω, δεν πειράζει. Είναι για καλό σκοπό.

Κύπρου 65Α, Γλυφάδα, 210 8983167
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.