- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Η Καθαρή Δευτέρα πλησιάζει και εμείς σας προτείνουμε μια απλή και εύκολη συνταγή για το αγαπημένο all time classic φαγητό για τα Κούλουμα. Ο αυθεντικός ταραμάς είναι ο άσπρος, θα τον αγοράσεις κοντά στα € 22 το κιλό, για μια ικανοποιητική ποσότητα δεν θα χρειαστείς πάνω από 100-150 γρ.
Η συνταγή
Βάζουμε στο μίξερ 1 μεγαλούτσικο κρεμμύδι ξερό, το χυμό από 2 λεμόνια, μπαγιάτικο ψωμί (περίπου την ψίχα μισής φρατζόλας), 100 γρ. ταραμά λευκό. Τα χτυπάμε όλα μαζί προσθέτοντας ελαιόλαδο σιγά σιγά μέχρι να δέσει το μείγμα. Σερβίρουμε με μια ελιά στο κέντρο, λίγο άνηθο, μια «πινελιά» λάδι ακόμη, μια λεπτή φέτα λεμόνι, λίγα ροζ πιπέρια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.