- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Μέρες γεμάτες σοκολάτα
Πάει περίπου ένας χρόνος τώρα που το ξενοδοχείο Τιτάνια στο κέντρο της Αθήνας διοργανώνει κατά καιρούς αφιερώματα βουτηγμένα στη ζάχαρη. Άρχισε με φραουλένια γλυκά, συνέχισε με σταφύλι, τώρα ήρθε η σειρά της σοκολάτας. Κάθε φορά που αρχίζουμε δίαιτα, τσουπ, έρχεται και μια ενημέρωση που μας πληροφορεί ότι στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, με θέα όλη την πόλη, μπορούμε να απολαύσουμε κολασμένα γλυκά στην τιμή των €6 μαζί και απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου. Λες και το κάνουν επίτηδες.

Οι «Γλυκές μέρες», λοιπόν, αυτή τη φορά είναι σοκολατένιες και θα μας βασανίζουν το μυαλό με αμαρτωλές σκέψεις μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου. Bavaroise μαύρης σοκολάτας με καραμελωμένο κροκάν αμυγδάλου σε τραγανή βάση, Cremeux Chocolat με βατόμουρο, mousse σοκολάτας γάλακτος με κομπόστα μήλου, τάρτα σοκολάτας υγείας με mousse λευκής σοκολάτας αρωματισμένη με espresso και cheesecake σοκολάτας είναι όλα τα ζαχαρένια που θα συμβούν εκεί ψηλά, 11 ορόφους πάνω από το έδαφος, στο ωραίο Olive Garden. Επειδή ούτε τώρα θα συγκρατηθούμε, λέω να το πάρουμε απόφαση και να αφήσουμε τη δίαιτα για κάποια μακρινή «Δευτέρα».
Πανεπιστημίου 52, 210 3326000
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.