- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι. Η επιστροφή ενός μεγάλου σεφ
Στο Θα σε κάνω Βασίλισσα μόνο για μια εβδομάδα
Πληθωρικός, εκρηκτικός, ανατρεπτικός, «ποιητής» της γεύσης, γοητευτική προσωπικότητα, ασυμβίβαστος (δείτε την συνέντευξή του στην A. V. εδώ). Ο Ιταλός Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι είναι ένας από τους καλύτερους σεφ που γνώρισε η αθηναϊκή σκηνή και έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά εστιατόρια όλα τα τελευταία χρόνια που έχει κάνει την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του. Εδώ και καιρό όμως δεν τον απολαμβάνουμε σε κάποιο σταθερό πόστο. Ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε το…χέρι του (μαγικό) είναι ο περιορισμένος αριθμός εμφανίσεων που θα κάνει στο «κρασοπουλιό» του Δημήτρη Λίτινα, το Θα σε κάνω Βασίλισσα κάτω στην Ιερά Οδό. Από 21-26 Νοεμβρίου θα βρίσκεται εκεί μαγειρεύοντας κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό, επιμένοντας στην καθαρότητα των υλικών και στην απλότητα της πραγματικά υψηλής γαστρονομίας. Μαζί με την καταπληκτική κάβα του Λίτινα οι βραδιές αναμένονται κάτι παραπάνω από εξαιρετικές.
Ιεράς Οδού 64 & Βεροίας 13 (είσοδος από Βεροίας), Βοτανικός, 2103459299
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.