- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο Master of Wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης (ο μόνος Έλληνας και ένας από τους 301 σε όλο τον κόσμο) και πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Wine & Spirits Professional Consultants (www.wspc.gr) μας προτείνει καλά ελληνικά κρασιά σε προσιτές τιμές.
● Σαμαρόπετρα Κυρ-Γιάννη, έντονο, φρέσκο κρασί της Βορείου Ελλάδας, € 10
● Καλλίστη, Μπουτάρης, κορυφαία βαρελάτη Σαντορίνη, € 10
● Στροφιλιά Λευκή, Κατώγι-Στροφιλιά, κρασί σταθμός, στην καταπληκτική τιμή € 8
● Μυλωνά Cabernet Sauvignon & Αγιωργίτικο, με τρομερή σχέση ποιότητας-τιμής, € 7
● Άνεμος Ερυθρός, Παλυβός, γευστικότατο Αγιωργίτικο, €7
● Ατλαντίς Ερυθρό, Αργυρός, ένα «στρογγυλό», ζουμερό, ερυθρό-έκπληξη από τη Σαντορίνη, € 9
● Deus, Cavino, ημιαφρώδες γλυκό κρασί, κατάλληλο
για επιδόρπια, € 12
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.