Θεματα

Hostel 9

Το διαφορετικό coffee grinder & cocktail bar 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316007-623423.jpg

Μέσα στο κέντρο της πόλης, απέναντι απ' την «περατζάδα» της Παραλίας βρίσκεται το Hostel 9 (Λ. Νικης 9), ένας χώρος τόσο φιλόξενος όσο και τ' όνομά του!

Το πολυσυζητημένο cocktail bar ήρθε να ταράξει τα νερά του Θερμαϊκού με μια εμβληματική λίστα cocktail απο ενημερωμένους mixologists ή αλλιώς τους τύπους πίσω απ' το μπαρ που θέλουν να αποκαλούνται bartenders.

image

image

image

Το πρωί τα πράγματα είναι διαφορετικά με τους εξειδικευμένους baristas να φρεσκοκόβουν μπροστά σου εκλεκτές ποικιλίες καφέ αλλά και να σου προτείνουν νέες ιδέες, όπως Flat white και drip brew που θα σας ταξιδέψουν σε μια νέα εμπειρία καφέ. Η μπάρα είναι χαμηλή, δίνοντας μια αμεσότητα, αφού βλέπεις τις αλχημείες των Bartenders μπροστά σου. Στο Hostel 9 θα πιείτε καινοτόμα cocktails στα οποία ξεδιπλώνεται το «new cocktail culture» στο ποτήρι σου (χωρίς να πονέσει η τσέπη σου)!

image

image

Διαβάζοντας την «εφημερίδα» σου, παίρνοντας στα χέρια σου τον κατάλογο -και θα καταλάβεις τι εννοώ- μπορείς να επιλέξεις από μια μεγάλη συλλογή 16 signature cocktail για όλα τα γούστα, καθώς και από μια καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών και spirits με πάνω από 50 ετικέτες super premium επιλογών, αλλά κι ένα champaign list που θα καλύψει τους λάτρεις του είδους.

image

Αν πάλι θελήσετε να τσιμπήσετε κάτι, μην αγχώνεστε καθώς υπάρχουν προκλητικές προτάσεις από finger food. Εμείς ξεχωρίσαμε τα mini burger με μπριός ψωμάκι, φιλετίνια black angus μαρμελάδα ντομάτας και φουά γκρα!

image

Hostel 9... Το διαφορετικό coffee grinder & cocktail bar.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ