- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σουβλάκι με άποψη!
Προορισμός, ο Βύρωνας. Στην πλατεία Αγίου Λαζάρου, δίπλα στο γραφικό εκκλησάκι, ο Κώστας και η Πόπη έστησαν ένα αλλιώτικο μαγαζί με σουβλάκια.
Προορισμός, ο Βύρωνας. Στην πλατεία Αγίου Λαζάρου, δίπλα στο γραφικό εκκλησάκι, ο Κώστας και η Πόπη έστησαν ένα αλλιώτικο μαγαζί με σουβλάκια, και όχι μόνο, σε εξαιρετικές τιμές. Τυλιχτά, με έξι διαφορετικά είδη πίτας (κυπριακή, ελληνική, ανατολής, καλαμποκιού, ολικής άλεσης, σουηδική). Ξεχωρίζει το Silhouet με πίτα ολικής άλεσης, καλαμάκι κοτόπουλο και σάλτσα γιαουρτιού 2%. Περιζήτητα και τα χειροποίητα καλαμάκια στα κάρβουνα. Άπαιχτος ο γύρος σε κοτόπουλο, χοιρινό ή μοσχάρι και εξαιρετικά τα καλαμάκια ψητών λαχανικών με χαλούμι. Καλαμάκι γαρδουμπάκι και γευστικότατες σταβλίσιες μπριζόλες είναι για τους μερακλήδες.
Κοντά σε αυτά, χορτοκαλίτσουνα και μυζηθροκαλίτσουνα από την Κρήτη, πιτάκια Καισαρείας, ταλαγάνι με μαρμελάδα μοσχολέμονου και ψαγμένες σαλάτες. Top το κόκκινο κρασί Syrah από τη Μακρακώμη. Ο κατάλογος έχει και φρυγαδέλι στα κάρβουνα, τεράστια καλαμάκια προβατίνας, μπιφτέκια γαλοπούλας και σαλάτες εποχής από φρέσκα λαχανικά. New entry… η κρέπα γύρος! Το σέρβις είναι νεανικό και πολύ φιλικό και το περιβάλλον παραπέμπει στα παιδικά μας χρόνια. Κατόπιν δοκιμής μας, το συστήνουμε ανεπιφύλακτα! Κάθε μέρα από το μεσημέρι (12.30) μέχρι αργά το βράδυ.
«Πίτα αλλιώς»: Παναγή Τσαλδάρη & Ανακρέοντος, πλ. Αγίου Λαζάρου, Βύρωνας, 210 7601.005 & 698 4421880
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.