- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Pairidaeza, το μπαρ που γεμίζει μουσική τα κυριακάτικα απογεύματα
Αργότερα, τα βράδια, το μπαρ γίνεται ακόμα πιο μπαρ, με ποτά, κοκτέιλ και τα σχετικά
Aπόγευμα Κυριακής στη χαριτωμένη «Pairidaeza», όπου βάζει την αχτύπητη μουσική του από τις 5.00 μ.μ. ο Νικήτας Καραγιάννης. Για καφέδες δηλαδή τα κυριακάτικα απογεύματα είναι ότι πρέπει στην «Pairidaeza», παρόλο που με μπερδεύει πάντα με το «ai» και το «ae» στο ονοματάκι της για λόγους ανεξήγητους.
Ο Νικήτας είναι χρόοοοοονια dj, κι ακόμα περισσότερα χρόνια δημοσιογράφος, εξαιρετικός και στα δύο αλλά με feeling και εφηβικό ενθουσιασμό στις μουσικές του… που δεν τις ξεχνάς, γράφονται μέσα στο κεφάλι σου για μέρες μετά.
Αργότερα, τα βράδια, το μπαρ γίνεται ακόμα πιο μπαρ, με ποτά, κοκτέιλ και τα σχετικά, μερικές νύχτες με κέφι μέχρι πρωίας που λέει ο λόγος, ένα μπρούντζινο-δερμάτινο-ξύλινο μπαρ που θυμίζει Παρίσι ανεξαρτήτως χρονολογίας. Δεν είναι σκόπιμο όλα να θυμίζουν κάτι που είναι ή δεν είναι (αυτό που έχεις μπροστά σου), συμβαίνει απλώς, και όσο μεγαλώνεις πολύ περισσότερο.
«Pairidaeza» Café bar, Παρνασσού 3, Πλ. Καρύτση, 2103210233
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.