Kahuna: Το καλοκαίρι στη Σύρο, όπως πρέπει να είναι
Ένα Seaside Bar Restaurant που συνδυάζει φαγητό, ποτό και νησιώτικη ατμόσφαιρα
Πας πρωί, φεύγεις βράδυ και την επόμενη θες να ξαναπάς
Κάπου ανάμεσα στον ήλιο, την αύρα του Αιγαίου και τις καλοκαιρινές βουτιές, υπάρχει το Kahuna Seaside Bar Restaurant. Ένα all-day bar Restaurant, φτιαγμένο εξ αρχής με πολλή αγάπη από την Αγγελική Σφακιανακη, έγινε σύντομα στέκι στη Σύρο και συνδυάζει φαγητό, ποτό και ατμόσφαιρα χωρίς να βάζει όρια, στην εμπειρία. Εδώ, κάθε στιγμή έχει τη δική της γεύση.
Το μενού φέρει την υπογραφή του Λευτέρη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος μαζί με την ομάδα του έχει φέρει στο νησί μια κουζίνα που πατάει με στιβαρότητα στη γεύση αλλά φλερτάρει με τη φαντασία. Από το brunch, που ξεκινάει με αλμυρές επιλογές όπως το “ΤΣΙΚΕΝ ΜΠΕΡΓΚΕΡ” με τηγανητό κοτόπουλο, γραβιέρα Άργους, μπέικον, πίκλες και kimchi mayo, μέχρι τις πιο γλυκές στιγμές όπως η “Αλμυρή Καραμέλα Brioche” με Chantilly Cream, σιρόπι σφενδάμου και μούρα, οι επιλογές σου δίνουν λόγο να μη θες να σηκωθείς από τα άνετο πουφ. Και φυσικά εκτός των πουφ έχει και εστιατόριο, για να διαλέξεις πού θες να καθίσεις για να απολαύσεις το φαγητό σου.
Κι αν πεινάσεις αργότερα, το lunch /dinner μενού δεν απογοητεύουν. Θαλασσινά, ορεκτικά για μοίρασμα, πιάτα που μιλούν ελληνικά αλλά με διεθνή προφορά, πιατέλες με αλλαντικά και τυριά ιδανικές για να συνοδεύσεις το κρασί σου, μια οινική επιλογή επιμελημένη από τον Γιώργο Κλουβάτο και την κάβα Στέλβιν, που δένει ιδανικά με το φαγητό αλλά και με την ώρα της ημέρας.
Το κεφάλαιο “ποτό” στο Kahuna είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του μαγαζιού. Ο Βασίλης Ρούσσος, γνωστός από το Tiki Bar της Αθήνας, και ο Μάνος Μάρρας, συν-επιμελήθηκαν τη λίστα των cocktails και το αποτέλεσμα είναι μια εμπειρία. Το "Summer...licious" με gin, mango, elderflower, pineapple ταιριάζει απόλυτα στο καλοκαιρινό σκηνικό. Το "Lukumi", με vodka, rose, ginger, lime, mint παίζει με την ισορροπία φρεσκάδας και αρώματος. Και το "Fragkosyko", με tequila, Daisey triple sec, fig jam, lime και chocolate rim, είναι αυτό που δεν ήξερες πόσο πολύ άξιζε να δοκιμάσεις. Και φυσικά, καλοκαίρι χωρίς Paloma γίνεται; E, δεν γίνεται! Ειδικά όταν μιλάμε για την Paloma του Kahuna.
Το Kahuna είναι το μέρος που η μέρα κυλάει έτσι ακριβώς όπως φαντάζεσαι το καλοκαίρι σου. Πας για ένα καφέ και μένεις για το brunch. Κάνεις μια βουτιά, επιστρέφεις για το μεσημεριανό. Πιάνεις κουβέντα, απολαμβάνεις το αεράκι και, να σου, που έρχεται το απόγευμα και σε βρίσκει με ένα cocktail στο χέρι. Τίποτα δεν σου λείπει, φαγητό, ποτό, ατμόσφαιρα γεμάτη αλμύρα. Έτσι πρέπει να είναι το καλοκαίρι. Έτσι όπως το σερβίρουν στο Kahuna.
Τηλέφωνο: 2281306737
Email: info@kahuna.gr
Διεύθυνση: Παραλία Αζολίμνου Σύρος
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιδανικό σημείο για στάση σε μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στο κέντρο ή για ένα χαλαρό festive lunch
Ένα εστιατόριο που αποτελεί από μόνο του λόγο επίσκεψης στο νησί του Αργοσαρωνικού
Φρέσκα υλικά, αληθινή γεύση, χαμόγελα χορτασμένα
Ο νέος ιδιοκτήτης, Κωνσταντίνος Σουρτζής, συνεχίζει την ταβέρνα απευθυνόμενος και στους παλαιούς θαμώνες αλλά και σε νέο κόσμο που κατοικεί ή επισκέπτεται τα Εξάρχεια
Ολοκαίνουργιο και πολύ ενδιαφέρον, έχει όλα τα φόντα να γίνει το επόμενο στέκι σου
Αυθεντικές, ουσιαστικές προτάσεις, που θα λατρέψει κάθε καλοφαγάς
Ο σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης συνδυάζει ελληνικές πρώτες ύλες με τεχνικές και επιρροές της ιαπωνικής γαστρονομίας
Το brunch spot που κέρδισε κάθε food lover της πόλης, χάρη στον signature πύργο για δύο, που εμφανίζεται μπροστά σου σαν κάτι άκρως απολαυστικό
Μια γρήγορη στάση που μετατρέπεται σε μικρό, γιορτινό ritual για κάθε επισκέπτη
Από πρωινό και χορταστικό brunch μέχρι χαλαρό δείπνο και δημιουργικά κοκτέιλ.
Φημισμένο για τις γεύσεις, την υψηλή αισθητική και τη ζεστή φιλοξενία
Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την αλήθεια της θαλασσινής γεύσης
Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, όπως θα τη συναντούσε κανείς σε μια καλή ταβέρνα της δεκαετίας του ’50 και του ’60
Festive menus για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία συνοδεύονται από ζωντανή μουσική
Iδανικό και για όσους αναζητούν έναν όμορφο και καλαίσθητο χώρο για να οργανώσουν εταιρικές εκδηλώσεις, κοπές πίτας ή private events
Υψηλή γαστρονομία, αίσθηση οικείας πολυτέλειας και διάθεση party
Street food που σε απογειώνει, πρώτες ύλες κορυφής και δημιουργίες που μένουν αξέχαστες
Σε έναν κόσμο όπου όλα γίνονται γρήγορα και έτοιμα, εδώ πολλά πράγματα γίνονται από την αρχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.