Ελλαδα

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» προκάλεσε ζημιές στη Βουλή

Μπήκαν νερά στο περιστύλιο - Έπεσαν μάρμαρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η κακοκαιρία «Μπάλλος»... χτύπησε και τη Βουλή, προκαλώντας προβλήματα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Η κακοκαιρία «Μπάλλος»... χτύπησε και τη Βουλή, προκαλώντας προβλήματα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Προβλήματα στη Βουλή από την κακοκαιρία «Μπάλλος», με το περιστύλιο του Κοινοβουλίου να γεμίζει νερό, ενώ σημειώθηκαν και πτώσεις μαρμάρου.

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» προκάλεσε προβλήματα και στη Βουλή. Όπως έγινε γνωστό, νερά της βροχής εισχώρησαν στο περιστύλιο, ενώ έπεσαν κομμάτια από το μάρμαρο που υπάρχει στον εξωτερικό χώρο του Κοινοβουλίου.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, προκειμένου να διασφαλίσουν πως κανένα από τα αντικείμενα μεγάλης αξίας -μεταξύ των οποίων και η περίφημη ταπισερί με τη «Σχολή των Αθηνών» δεν θα τεθούν σε κίνδυνο.

Κλειστά σήμερα τα σχολεία στην Αττική που λειτουργούν απόγευμα και βράδυ

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε, τα σχολεία στην Αττική θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021. Η απόφαση αφορά τα σχολεία που λειτουργούν απογευματινές και βραδινές ώρες. Για την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 η απόφαση για τα σχολεία θα ληφθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Αναλυτικά, η ανακοίνωση από την Περιφέρεια Αττικής:

«Με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την Αττική τις επόμενες ώρες, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη διακόπτεται σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου σε όλη την Αττική, η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

» Η διακοπή της λειτουργίας τους αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

» Η Περιφέρεια Αττικής θα παρακολουθεί την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ