Ελλαδα

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστά τα σχολεία σε Αττική την Παρασκευή

Τι ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Δρόμοι... ποτάμια στην Αθήνα - Κλειστά τα σχολεία στην Αττική την Παρασκευή
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Δρόμοι... ποτάμια στην Αθήνα - Κλειστά τα σχολεία στην Αττική την Παρασκευή © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Κλειστά τα σχολεία στην Αττική αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, καθώς και όσα λειτουργούν απογευματινές και βραδινές ώρες σήμερα, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

Τα σχολεία στην Αττική θα είναι κλειστά αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλες τις περιοχές της Αττικής, καθώς η κακοκαιρία «Μπάλλος» συνεχίζει να επηρεάζει το Λεκανοπέδιο.

Τη διακοπή της λειτουργίας αποφάσισε ο κ. Πατούλης, «για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας».

Η Περιφέρεια Αττικής συνιστά σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις τις ώρες που είναι έντονα τα καιρικά φαινόμενα και να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας.

Νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί ότι κλείνουν εκτάκτως σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, καθώς η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει το Λεκανοπέδιο, με τις καταιγίδες να συνεχίζονται, προκαλώντας ταλαιπωρία στους δρόμους.

Ειδικότερα, με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, τα σχολεία που λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα για προληπτικούς λόγους.

Κλειστά σχολεία: Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

«Με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την Αττική τις επόμενες ώρες, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη διακόπτεται σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου σε όλη την Αττική, η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

» Η διακοπή της λειτουργίας τους αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

» Η Περιφέρεια Αττικής θα παρακολουθεί την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου» επισημαίνεται στην ανακοίνωση για τα κλειστά σχολεία στην Αττική. Λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα ότι τα σχολεία στην Αττική θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ