TV & Media

Καλομοίρα για την περίοδο της εγκυμοσύνης της: Ένιωθα χάλια και ήμουν σε κατάθλιψη

«Οι μανάδες είμαστε συνέχεια με τύψεις» είπε η τραγουδίστρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Είχα κατάθλιψη όταν ήμουν έγκυος, είπε η Καλομοίρα
Είχα κατάθλιψη όταν ήμουν έγκυος, είπε η Καλομοίρα © ΕΡΤ

Καλομοίρα: Στην εγκυμοσύνη ένιωθα χάλια - «Οι μανάδες είμαστε συνέχεια με τύψεις» είπε η τραγουδίστρια

Για την οικογένειά της, την κατάθλιψη που πέρασε στην εγκυμοσύνη, αλλά και τους τσακωμούς με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη μίλησε η Καλομοίρα στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον».

«Έχω συνέχεια τύψεις, για το αν είμαι καλή μαμά. Οι μαμάδες είμαστε συνέχεια με τύψεις… Πάω να κάνω νύχια, νιώθω τύψεις. Αν δε πάω σε μία πρόβα της μικρής μου που έχει ποδόσφαιρο, νιώθω χάλια. Μετά μου το λέει κιόλας η μικρή «μου είπες θα είσαι εκεί». Δεν ξέρω, συνέχεια νιώθω… Να πάω σε ψυχολόγο;» είπε αρχικά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d150svvndqy1)

Είχα κατάθλιψη όταν ήμουν έγκυος, είπε η Καλομοίρα

«Εγώ μετά τη γέννα, όταν γέννησα, ένιωθα καλά. Δεν είχα κατάθλιψη, είχα όταν ήμουν έγκυος. Αλλάζει το σώμα εντελώς, είναι οι ορμόνες… Είναι, επίσης, ότι ο άντρας σου που πάει στο γυμναστήριο και είναι φέτες, και θες να τον πνίξεις. Δεν ήταν κατάθλιψη σε τόσο σοβαρό επίπεδο, αλλά ήμουν σαν θλιμμένη… Όταν γέννησα μετά ένιωθα και μόνη, γιατί είχα συνηθίσει – ειδικά στην πρώτη εγκυμοσύνη μου που είχα τα δίδυμα – και τη πρώτη μέρα που γύρισα σπίτι έπιανα την κοιλιά μου και έλεγα που είναι τα μωρά μου, γιατί νιώθεις ότι τα προστατεύεις. Τους μίλαγα, τους έβαζα τραγούδια. Ο Νίκος όλο με κλωτσούσε, ο Δημήτρης τίποτα, ήσυχος…», ανέφερε η τραγουδίστρια εξηγώντας πως τα αγόρια της οικογένειας έχουν πάρει τα ονόματά τους από τους παππούδες τους.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d151lhta1slt)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.