TV & Media

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καλαντζής

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την απώλεια στον χώρο του Τύπου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Καλαντζής: Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος - Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ και η μακρά επαγγελματική σταδιοδρομία του.
Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καλαντζής έφυγε από τη ζωή, όπως γνωστοποίησε η ΕΣΗΕΑ © Βασίλης Ρεμπάπης/Eurokinissi & Facebook

Δημήτρης Καλαντζής: Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος - Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ και η μακρά επαγγελματική σταδιοδρομία του.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καλαντζής έφυγε από τη ζωή, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής (06/8) η ΕΣΗΕΑ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «έφυγε σήμερα από κοντά μας ο αγαπητός συνάδελφος και πρώην εκπρόσωπος των συνταξιούχων – μελών της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Καλαντζής».

Ο Δημήτρης Καλαντζής νοσηλευόταν τις τελευταίες 25 ημέρες στο Ευγενίδειο.

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Καλαντζής

Ο Δημήτρης Καλαντζής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955 και αποφοίτησε από το 2ο Γυμνάσιο τον Ιούνιο του 1974.

Σπούδασε στην Πάτρα, για μικρό διάστημα και στην Θεσσαλονίκη όπου έλαβε το πτυχίο της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής (οικονομικό τμήμα)το 1981. Παράλληλα εργάστηκε από το 1976 σαν ανταποκριτής στην εφημερίδα ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ.

Από το 1983 εργάστηκε στην Αθήνα ανταποκριτής στις εφημερίδες ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, το 1984 παράλληλα στην εφημερίδα ΓΝΩΜΗ ενώ από το 1985 στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.

Από το Νοέμβριο του 1989 ανέλαβε το οικονομικό ρεπορτάζ στο MEGA Chanel ενώ συνεργάστηκε με το ραδιοσταθμό Αθήνα 984. Από το 1993 ανέλαβε Διευθυντής Ειδικών εκδόσεων στην εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ και το 1998 μέχρι το 2003 διετέλεσε αρχισυντάκτης στην τηλεόραση του SKY - Alpha.

Στη συνέχεια ανέλαβε αρχισυντάκτης στην ΕΡΤ online και τέλος, μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 2012, εργάστηκε στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ