Πολιτικη & Οικονομια

Σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας τη Δευτέρα για την τραγωδία στα Τέμπη

Μετά τα αιτήματα Κοινοβουλευτικών Ομάδων

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σε πλήρη εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα για την τραγωδία στα Τέμπη με τη σύγκρουση τρένων
© EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ

Σύγκρουση τρένων με 57 νεκρούς στα Τέμπη: Συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας τη Δευτέρα

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 11:00 το πρωί αναμένεται να συγκληθεί η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, μετά τα αιτήματα των Κοινοβουλευτικών Ομάδων. 

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ανέφερε ότι είναι προφανώς, όπως ανέφερε χθες και στη Διάσκεψη των Προέδρων ότι και αυτή, η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας είναι μια από όσες εκτιμά ότι θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού έργου.

Ο πρόεδρος της Βουλής, επισήμανε, ότι είναι προφανές ότι με την αυριανή συνεδρίαση - ενημέρωση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου η οποία συγκαλείται για ενημέρωση από τον υπουργό Επικρατείας και της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας τη Δευτέρα, ανοίγει ο κύκλος των σχετικών συζητήσεων και δεν κλείνει αυτή η κοινοβουλευτική διερεύνηση. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cr5vgpk0679d)

«Παράθυρο» από Κώστα Καραμανλή για εμφάνιση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, είχε ο Κώστας Καραμανλής, στην οποία τον ενημέρωσε ότι είναι στη διάθεση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας του Κοινοβουλίου προκειμένου να μιλήσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις για το δυστύχημα των Τεμπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα και από το περιβάλλον του βουλευτή Σερρών της ΝΔ αναφέρουν πως ο κ. Καραμανλής θέλει η πρώτη του παρέμβαση, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη να είναι σε θεσμικό πλαίσιο και όχι σε κάποιο μέσο ενημέρωσης. Μάλιστα δηλώνει πως επιθυμεί να πάει στη Βουλή και να απαντήσει στις ερωτήσεις βουλευτών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cr61drai47xd)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ