Πολιτικη & Οικονομια

Να εξηγηθεί η κυβέρνηση για τη ΝΕΡΙΤ στη Βουλή

Ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά και την παραίτηση του Χ. Χωμενίδη

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
76418-153910.jpg

Το θέμα της ΝΕΡΙΤ να έρθει άμεσα στη Βουλή και η κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις, ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την παραίτηση του μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου, Χ. Χωμενίδη. «Σε συνέχεια των παραιτήσεων του Προέδρου και του αναπληρωτή προέδρου της ΝΕΡΙΤ, η παραίτηση του μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου Χ. Χωμενίδη, επιτείνει το μείζον θέμα για την κυβέρνηση, η οποία εξαιτίας των ωμών παρεμβάσεών της στο νέο ραδιοτηλεοπτικό μόρφωμα, αμφισβητεί έμπρακτα την ίδια τη λειτουργία του» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι πρόσφατες εξελίξεις καταδεικνύουν σε όλες της τις διαστάσεις την εγκληματική επιλογή του κλεισίματος της ΕΡΤ, ενώ «είναι τέτοιος ο πανικός του πρωθυπουργού μπροστά στην κυβερνητική αποσάθρωση που επιλέγει τον προσφιλή στον ίδιο δρόμο της φυγομαχίας και κρυπτόμενος προσπαθεί να φιμώσει την αξιωματική αντιπολίτευση».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Άρειο Πάγο η κατάθεση των υπογραφών και της σχετικής δήλωσης για την ίδρυση του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία», παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού
Για το φαινόμενο Καρυστιανού: Η πολιτική της συγκίνησης

Η τραγωδία της έγινε το αποστωμωτικό επιχείρημα για κάθε αντιπολιτευόμενο λόγο και όχι μόνον κατά της κυβερνητικής ολιγωρίας αλλά και κατά των ψηφοφόρων της, κατά της ιστορίας! Και αυτή πρέπει να ξαναγραφτεί.

Ο επικήδειος Μητσοτάκη στην κηδεία Ταγαρά: «Θρηνώ έναν προσωπικό φίλο και έναν πολύτιμο συνεργάτη»
Ο επικήδειος Μητσοτάκη στην κηδεία Ταγαρά: «Θρηνώ έναν προσωπικό φίλο και έναν πολύτιμο συνεργάτη»

«Θα μείνεις πάντα στη μνήμη μας ως ένα φωτεινό παράδειγμα αυτοδημιούργητου και άξιου επιστήμονα» - Ο πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα υφυπουργό

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY