- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Κοινή λογική» το κάλεσμα στους ψηφοφόρους της ΧΑ
Δήλωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Σωτηρίου
«Κοινή λογική» χαρακτήρισε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Σωτηρίου την απόφαση των στελεχών της Κουμουνδούρου να μην αποκλείσουν τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 η κ. Σωτηρίου δήλωσε ότι «υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού το οποίο είτε βρίσκεται σε σύγχυση, είτε είναι μπερδεμένο. Δεν νομίζω ότι το βοηθάνε πολύ να ξεκαθαρίσει ποια είναι η πραγματικότητα, ποια επιλογή θα πρέπει να κάνει. Αλλά δεν καταλαβαίνω τελικά, οι ψηφοφόροι της Χ.Α. –είναι σωστό αυτό που είπαμε και θα το ξαναπούμε πολλές φορές – προφανώς και δεν είναι ούτε φασίστες, ούτε νεοναζιστές, ούτε τίποτα τέτοιο».
Συνέχισε: «Επίσης, δεν ξέρω, έχουν κάποια δέσμευση; Οι ψηφοφόροι δεν είναι πολίτες; Έχουν κάποιο λουράκι στο λαιμό τους, όπου θα πρέπει ο καθένας, είτε λέγεται Νέα Δημοκρατία και Σαμαράς, είτε Χρυσή Αυγή, επειδή τυχαίνει να ήταν και συνεταιράκια, έτσι; Ένα διάστημα πριν, επειδή τυχαίνει να υπάρχει μία κυβέρνηση στην Ελλάδα, μέχρι τώρα τουλάχιστον, που υιοθετούσε ακροδεξιά ατζέντα, που είναι ενεργοί πολίτες, λέμε να σκεφτούν, λέμε να ενημερωθούν, όπως πρέπει και τους καλούμε πραγματικά να δώσουν μία ευκαιρία στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτό είναι μία βασική προϋπόθεση για την ανατροπή στην Ελλάδα και για ένα μήνυμα στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να καταλάβω, είναι υποτιμητικό αυτό το οποίο λέγεται για τους ψηφοφόρους της Χ.Α. Λες και δεν μπορούν να έχουν κριτήριο οι ίδιοι και θα πρέπει κάποιος να του τραβάει από το λαιμό. Γιατί αυτό θέλει η Κυβέρνηση αυτή τη στιγμή και ο κ. Σαμαράς και επίσης είναι και υποκριτικό αυτό το οποίο γίνεται».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.