- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Τι συμβαίνει με τους γελωτοποιούς του ΣΥΡΙΖΑ;»
Ρωτά και απαντά η Λιάνα Κανέλλη
Επιστολή ιδιαίτερα επικριτική στον ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη στη στήλη «ΒΗΜΑτοδότης» σχετικά με δημοσίευμά της για τα όσα είπε η ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή πριν από λίγες μέρες για το ντοκιμαντέρ «προσωπικής προβολής του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ» .
Αναλυτικά η επιστολή
«Τι συμβαίνει με τους γελωτοποιούς του ΣΥΡΙΖΑ; Όση πολιτική σαρδάνη προεκλογικής σκοπιμότητας και αν καταναλώσουν, το σαρδόνιο ύφος τους αποκαλύπτεται από τις ιδεολογικές και πραγματικές αντιφάσεις τους. Η κυρία Δούρου φέρεται στο δημοσίευμά σας να θέλει να ξεχάσει, και προφανώς μπορεί, το χαστούκι που έφαγα από το φασίστα για ... χάρη της. Τέτοια έμπρακτη προεκλογική αντιφασιστική αριστερή αλληλεγγύη, όταν προέρχεται από βουλευτίνα του ΚΚΕ πρέπει να την ξεχάσεις αν είσαι ΣΥΡΙΖΑ...
Ας παραπονεθεί λοιπόν στον αρχηγό της, που όχι μόνο θυμάται το χαστούκι πάλι προεκλογικά, αλλά το χρησιμοποιεί ως διαφημιστικό της αυτοπροσωπογραφίας του, σαρκάζοντάς το. Ας τον εγκαλέσει αυτή που θέλει να το ξεχάσει, επειδή το απαθανατίζει κόντρα στην εκούσια αμνησία της.
Εγώ αντίθετα δεν θέλω, δεν μπορώ και δεν πρόκειται να ξεχάσω ή να μετανιώσω που όρθωσα ανάστημα στο κτήνος, όπως θα έπραττε οποιοσδήποτε κομμουνιστής-στρια. Δεν φαντάστηκα βεβαίως ότι η υποψηφία κυβερνώσα αριστερά του κόμματος Τσίπρα, "θα κατέβαζε γραμμή" σαρκασμού και απαξίωσης μιας γενναιότητας που δεν είναι συνιστώσα τους!
Όσο για το διαστρεβλωτήριο, προφανώς κύρια πολιτική επιλογή, που λέγεται γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ, το προειδοποιώ ότι το πιστόλι για α',β',γ´ γύρους εκλογών, στο δικό τους κρόταφο το στρέφουν. Τα γελάκια θα κοπούν. Γιατί αν μπορώ να "μουντάρω", όπως έκρινε ο αρχηγός τους, σε έναν "ψυχοπαθή", όπως επίσης έκρινε ο αρχηγός τους, τότε με τα χαλκεία μπορώ και να διασκεδάσω κι εγώ με τη σειρά μου. Χωρίς μηνύσεις και αγωγές. Δεν τις χρειάστηκα ποτέ μου γιατί δεν είμαι σενάριο, όπως ο αρχηγός τους...».
Το άρθρο του Βηματοδότη
Όπως έγραψε ο Βηματοδότης, στον ΣΥΡΙΖΑ χαμογελούν από... ικανοποίηση με την κυρία Λιάνα Κανέλλη και δεν το κρύβουν. «Άλλη μία τέτοια επίθεση στον κ. Τσίπρα για το τσογλάν boy και ανεβαίνουμε δημοσκοπικά», έλεγαν την Τετάρτη το πρωί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Θεωρούν ότι η επίθεση που δέχθηκε από την κυρία Κανέλλη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άδικη και δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική κριτική που μπορούσε να ασκήσει. Ο δε εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Σκουρλέτης επέμεινε ότι με όλα αυτά που κάνει η Λιάνα εκθέτει πρωτίστως το ΚΚΕ και υπενθύμιζε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει: «Οταν της ετέθη η ερώτηση τι θα γίνει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, απάντησε: "Δεν θα ήξερα τι να κάνω αν στον δεύτερο γύρο ήταν ο Κασιδιάρης με τον Σακελλαρίδη"».
Και συνεχίζει: ο Βηματοδότης, η κυρία Ρένα Δούρου, παρούσα στη σκηνή με τον κ. Ηλ. Κασιδιάρη να της ρίχνει νερό στο πρόσωπο, προτού αρχίσει ο χρυσαυγίτης να χαστουκίζει την κυρία Κανέλλη, αρνείται σήμερα να πει το οτιδήποτε: «Έχουν περάσει δύο χρόνια, δεν θυμάμαι τι έγινε και δεν θέλω να θυμάμαι» έλεγε. Όταν ρωτήθηκε πώς αντέδρασε όταν ο κ. Τσίπρας την αποκάλεσε μετά το επεισόδιο με το νερό «μανάρι μου», είπε: «Δεν θέλω να αναφερθώ στο θέμα. Απέφευγα πάντα να μιλήσω. Άλλωστε σας είπα ότι δεν θυμάμαι τίποτα. Τώρα μ' αυτό θα ασχολούμαστε; Αλλά είναι τώρα τα προβλήματα...».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή επίδοση της ελληνικής οικονομίας – Επενδύσεις +9%, μισθοί +6,6% και βελτίωση εμπορικού ισοζυγίου
Kαταβάλλονται 70 εκατ. ευρώ σε 73.000 δικαιούχους – Αναλυτικά όλα τα ποσά
Ανάρτηση του πρωθυπουργού για τη νέα ρύθμιση που θα ισχύσει από τις επόμενες εθνικές εκλογές
Κλιμάκωση ΗΠΑ - Ιράν και φόβοι για κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ ωθούν το Brent σε νέα άνοδο
Συντονισμένη επιχείρηση της ΔΙ.Μ.Ε.Α. και της ΕΛ.ΑΣ. σε Πάτρα, Κάτω Αχαΐα, Κόρινθο και Κατερίνη
Η υπουργός παρουσιάζει την ψηφιακή δράση που στοχεύει στην εκπαίδευση 10.000 ωφελούμενων
Ιστορικό ρεκόρ στην ασφαλιστική αγορά με παραγωγή άνω των 6 δισ. ευρώ και πρόστιμα 55 εκατ. ευρώ για τους παραβάτες
«Ανέδειξε τον πολιτισμό σε κεντρικό στοιχείο για την Ελλάδα της Αλλαγής» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Με αφορμή τη μεταφορά πυραύλων Patriot στην Κάρπαθο
Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
«Το μήνυμα των 200 της Καισαριανής ήταν ένα, η ελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Όσα δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Για την Ελλάδα, ο πόλεμος αποτελεί ταυτόχρονα απειλή και ευκαιρία
Πώς η κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο, η στάση της κυβέρνησης και η μετατόπιση της κοινής γνώμης επαναφέρουν το δίλημμα της κυβερνησιμότητας στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής
«Δεν είχαμε ενημέρωση των Ισραηλινών και Αμερικανών για το Ιράν», συμπλήρωσε ο ΥΠΕΞ
Ιδιωτική δωρεά καλύπτει μηνιαία ενίσχυση για γιατρούς σε 47 νησιά έως 4.000 κατοίκους
«Δύσκολα θα υπάρξει αντίρρηση», ανέφερε σε συνέδριο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Λεμεσού
Τέσσερα F-16, ATR-72, CN-235 και UAV πέταξαν στο Αιγαίο – Αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.