Πολιτικη & Οικονομια

Μπαλτάκος: «Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής»

Έτσι γεννήθηκε και έτσι θα πεθάνει ο γ.γ. της κυβέρνησης

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
63881-128472.jpg

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήματος ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, κλήθηκε να απαντήσει γιατί χαρακτηρίζεται ακροδεξιός. Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος ήταν αρκετά συγκεκριμένος λέγοντας: «Αντικομμουνιστής ασφαλώς και είμαι. Δεν συζητείται αυτό. Από μικρό παιδί. Έτσι γεννήθηκα, έτσι μεγάλωσα και έτσι θα πεθάνω».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «ασφαλώς και επιτρέπεται να είναι κάποιος κομμουνιστής και δεν δημιουργεί αυτό ζήτημα στη δημοκρατία της χώρας. Αλλά γιατί να μην επιτρέπεται σε κάποιον να είναι αντικομμουνιστής;».

Ο Μπαλτάκος αναφέρθηκε επίσης στο θέμα του άρθρου 19 του Μεταναστευτικού -τάχθηκε υπέρ- τονίζοντας ότι υπάρχει πλήθος περιπτώσεων όπου οι μετανάστες προχωρούν σε ψευδείς καταγγελίες για ρατσιστική βία εναντίον τους ενώ σημείωσε ότι «Σ’ αυτό το θέμα, υπήρχαν καταγγελίες από αστυνομικές ενώσεις σε όλη τη χώρα για ψευδείς, αναίτιες και άδικες κατηγορίες σε βάρος τους, οι οποίες εμπλέκουν αθώους, ταπεινούς ανθρώπους των 700 ευρώ».

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μέτωπο του ανορθολογισμού επανέρχεται
Το μέτωπο του ανορθολογισμού επανέρχεται

Ο λαϊκισμός επιστρέφει συνήθως μεταμφιεσμένος σε κάτι νέο, πιο σύγχρονο και πιο ελκυστικό. Στην ουσία του όμως παραμένει ο ίδιος: η υπόσχεση ότι η πραγματικότητα μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμίες μας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY