- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Παυλόπουλος: «Αδιανόητες και λυπηρές οι δηλώσεις Ερντογάν περί ανταλλαγής»
Μήνυμα με αποδέκτη τον Τούρκο πρόεδρο
Μήνυμα με αποδέκτη τον Τούρκο πρόεδρο, στον απόηχο των δηλώσεών του περί ανταλλαγής των «8» με τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς, έστειλε από το Χρυσοβίτσι Αρκαδίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Οπως είπε ο κ. Παυλόπουλος, «είναι ευπρόσδεκτες οι δηλώσεις Ερντογάν για ειρηνική συνύπαρξη. Μόνο που τέτοιες δηλώσεις έχουν σημασία όταν συνοδεύονται επό έργα και κάτι τέτοιο δεν προκύπτει αν αναλογιστεί κανείς όσα τονίστηκαν απ΄την πλευρά του για τους δύο Ελληνες που κρατούνται αυθαιρέτως».
Στη συνέχεια, στη δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε ως «αδιανόητα» τα όσα είπε ο Τούρκος πρόεδρος ότι τίθεται ζήτημα ανταλλαγής.
«Τα όσα δε, υπονοούν κάποιοι, και δυστυχώς ο Τούρκος Πρόεδρος -εάν έχουν αποδοθεί σωστά αυτά τα οποία είπε- ότι τίθεται ζήτημα ανταλλαγής, διαμηνύουμε ότι κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο. Όπως επίσης, είναι πραγματικά λυπηρό να υπάρχει τέτοια σύγχυση ανάμεσα σε στρατιωτικούς που κρατούνται όπως είπα αυθαιρέτως, και Τούρκους πολίτες οι οποίοι έχουν πάρει πολιτικό άσυλο σύμφωνα με τους Κανόνες του Διεθνούς Δικαίου. Μια τέτοια σύγχυση σημαίνει άγνοια του Διεθνούς Δικαίου και της Διεθνούς Νομιμότητας η οποία είναι απαράδεκτη», είπε χαρακτηριστικά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η μεγαλοσύνη μετριέται με της ψυχής το σίδερο και το αίμα», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η ξεχωριστή αναφορά στην 28η Οκτωβρίου
«Για εμάς, η δημοκρατία και η εθνική αξιοπρέπεια είναι οι δύο όψεις της ίδιας ευθύνης»
«Ούτε εκβιάζεται, ούτε εκβιάζει»
Οι 3.262 προσλήψεις σε 38 ειδικότητες
Ένα κρυφό κουμπί σε λογισμικό παραγγελιών, 520 εταιρείες με αχυρανθρώπους, POS που έστελναν εισπράξεις στη Δανία και καταθέσεις στις Κέιμαν
«Απέναντι σε κάθε επιβουλή κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας»
Στη Δράμα βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όπου περιόδευσε στο εμπορικό κέντρο της πόλης
Μετά τους Rokos και Millennium
Το κόμμα επικρίνει το στέλεχος της ΕΛΑΣ Μαριζέτα Αντωνοπούλου για την τοποθέτησή της
Τον συντονισμό της ομάδας αναλαμβάνει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Αλεξάνδρα Σδούκου
Συγκίνηση στην ειδική τελετή - Ανακοινώθηκε η επίσημη μετονομασία του Δήμου
Επίσκεψη του πρωθυπουργού στον νέο οίκο ευγηρίας, σε έργα υποδομής και επιχειρήσεις του νομού
Στον πρόεδρο του ΣτΕ η υπόθεση
Η νέα παράταση που δόθηκε και τι πρέπει να γνωρίζουν οι υπόχρεοι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για την ενεργειακή κρίση, τη μάχη κατά της διαφθοράς και τον στόχο της αυτοδυναμίας
Ένας άνθρωπος καταδικασμένος πρωτοδίκως για φοβερά εγκλήματα συνέχιζε τη δραστηριότητά του. Οι κυβερνήσεις έφευγαν, μα η ελευθερία κινήσεων παρέμενε.
Τι ισχύει για τις μεγάλες αλυσίδες και τα συνοικιακά καταστήματα
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.